2777
2789
عنوان

دخالت خانواده شوهر

373 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها.خانواده شوهرم خیلی خوبن و هوامونو دارن ولی به همون اندازه تو کارمون دخالت میکننن نمیدونم واقعا چیکار کنم.البته مقصر خودمم که همه جی  رو بهشون گفتم ولی باید یه جایی جلوشو بگیرم شوهرم مثل من نیست و کمتر حرف میزنه و باید حرف رو از زیر زبونش کشی ولی من پیش اونا باشم جو میگیردم واقعا نمیدونم چیکار کنم؟

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جو گیری عزیزم. منم جو گیرم خیلی زیاد ولی پیش خانواده شوهرم حرف نمیزنم ینی باهاش حال نمیکنم خدایی ک ب ...

منم میگم نمیشه باهاشون صمیمی شد اخرش خانواده شوهرن

در ضمن نظراتشو رو همیشه میخان تحمیل کنن و همیشه فکر میکنن کار خودشون درسته و انتظار دارن توام هر چی  میگن بگی باشه تو تیپ زدن تو آشپزی تو خوردن تو خابیدن تو هر کاری دخالت دارن

منم میگم نمیشه باهاشون صمیمی شد اخرش خانواده شوهرن

باهاشون محترمانه برخورد کن که اگرم دخالت میکنن جوری باشه ک ب نظر تو خیلی اهمیت بدن. خانواده شوهر من روستایی هستن خیلی دخالت میکردن میگفتن باید بیاد کار کنه واسمون یا چرا اینقد مانتو میخره و اینا جوری باهاشون سرد برخورد کردمو چنبار تو روی خودشون گلگی کردم الان دیگه هیچ نمیگن دیگم ب شوهرم نگفتن زنتو بیار خونه مون. ایشالله دیگه کلا قطع رابطه بشه. توم خیلی بهشون رو نده 

چه خوب شوهرت حرف نمیزنه ..توهم پس میتونی نگی..من نمیگم ولی شوهرم امار همع چی میده واقعا خیلی بده

شوهرم کم میگه واسه خودمم که زنشم درست توضیح نمیده همیشه باید خیلی بپرسم تا چیزیورو تعریف کنه حالش اینه