2777
2789
عنوان

دخالت خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 19 پست
در ضمن نظراتشو رو همیشه میخان تحمیل کنن و همیشه فکر میکنن کار خودشون درسته و انتظار دارن توام هر چی ...

عزیزم وقتی هرکاری میکنی توضیح میدی بهشون اوناهم متقابلا نظرشون رو در اون مورد میگن و هرکسی فک میکنه نظر خودش درست ترینه

سعی کن زیاد درباره زندگیت توضیح ندی منم مثل تو بودم ولی الان دیگه این کارو نمیکنم

من خودمم بهشون نگم مادرشوهرم هرروز صبح زنگ میزنه اداره شوهرم خبرارو زیر زبونش میکشه کثافت فضول

خب اینقد تو گوش شوهرت بخون که نباید حریم خصوصی تونه ب هیچکی بگه حتی خانوادش تا حرفت بشه ملکه ذهنش دیگه هرچیزیو نگه به مامان خانومش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی هرکاری میکنی توضیح میدی رهشون اوناهم متقابلا نظرشون رو در اون مورد میگن و هرکسی فک میکنه ...

خیلی دنبال نظراتشون نمیرم ولی تعریف میکنم همه جی رو اره بابد خصلتم رو بزارم کنار

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
خب اینقد تو گوش شوهرت بخون که نباید حریم خصوصی تونه ب هیچکی بگه حتی خانوادش تا حرفت بشه ملکه ذهنش دی ...

اصلا فایده نداره فضول تر از مادرشوهرم وجود نداره خودمم انقدر سوال پیچ میکنه راجب همه چی بعد که موفق نشه حرف بکشه به شوهرم زنگ میزنه شوهرم خیلی وابسته پدرو مادرش