2777
2789

من خودم عقد بودم عيد فطر با همسرم رفتيم يه ساعت قشنگ برام گرفت عيدي گل و اين چيزام اوردن با پدر مادرش عمم بهو اومد خونمون و به مامانم گفت فقط ساعت اوردن عيدي چه بد اينقدر ناراحت شدم كه نگو از اين دست دخالتها تا دلتون بخواد داشتم شمام بگيد 

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه
اهمیت نمیدم 

منم نميدادم ولي تمومي نداشت

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی میخواید عروسی بگیرید؟

جهاز چی خریدی؟

طلا چقد برات اوردن؟

ایییی شما که دیگه عروسی نمیخواید همش ور دل همید

شب خونشون میمونی؟

آقاااااا به شماااااا چه

فرصت کم است، نجیب تر از آن باش که برنجانی...

اینکه خوبه من خیلیا ازم میپرسیدن شب شوهرت میمونه خونتون یانه.چاق شدی.نون شوهر بهت ساخته من نمیدونم تو عقد نون شوهر کجا بود

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....

من با شوهرم ۲ شب پشت هم با جاریام و برادراش رفتیم بیرون تا ساعت ۲.۳ اومدیم مادرش سر من قاطی کرد ک چ خبره تا این موقع بیرون فردام تا ۱۱ میخوابی عروس نیاوردم ک بخوابه عروس اوردم از ۸ صبح واسم کار کنه 🤔

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
کی میخواید عروسی بگیرید؟ جهاز چی خریدی؟ طلا چقد برات اوردن؟ ایییی شما که دیگه عروسی نمیخواید همش ...

خخخخ دونه دونشو فاميلامون ميگفتن🤣

من تو جشن عقدم شوهرخالم به بابام گفته بود دخترتو ببر برای معاینه

بابامم پیله کرد شدییییییید 

ینی نمیدونی چه زجری دادن منو اینا

خالممم به مامانم میگفت نزار بره خونه شوهرش اینا شب بمونه یا مسافرت بره با شوهرش

بعد از هر عیدی زنگ میزدن بپرسن چی‌گرفتم

الانم با اینکه یه ساله ازدواج کردم هرروز از مامانم میپرسن چرا حامله نمیشه جلوگیری‌کنه نازا میشه ها

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

اینکه خوبه من خیلیا ازم میپرسیدن شب شوهرت میمونه خونتون یانه.چاق شدی.نون شوهر بهت ساخته من نمیدونم ت ...

خخخخ تيكه كلام زنداييم به عقد كرده هاي فاميل

اوووه تا دلتتتت بخواد پدرشوهرمن طلافروشه هررر عیدی که میشد همه میپرسیدن بهت چی دادن؟ چی گرفتی؟ حالا مثلا اگر یه طلا هم میدادن من عاشق طلای ظریفم همه میگفتن چرا انقدر نازک؟ چرا انقدر ظریف؟ 

مهریه ام سه دنگ خونه پدرشوهرمه ولی خب فقط به ناممه پولشو که نگرفتم همه هی میگفتن پس چرا اونو نمیفروشید خونه بخرید؟ چرا مستاجر میخواید باشید؟برو حداقل اجاره اون خونه رو بگیر

وای دیوونه شده بودم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من با شوهرم ۲ شب پشت هم با جاریام و برادراش رفتیم بیرون تا ساعت ۲.۳ اومدیم مادرش سر من قاطی کرد ک چ ...

قرانی؟توچی گفتی بهش؟شوهرت هیچی نگفت؟

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
من تو جشن عقدم شوهرخالم به بابام گفته بود دخترتو ببر برای معاینه بابامم پیله کرد شدییییییید  ...

واويلا🙁🙁