2777
2789
عنوان

بيايد راجع به دخالتهاي فأميل تو دوران عقدتون بگيد

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 102 پست

کی عروسی میکنی

تالار یا خونه

چقدر طلا خریدی

هر چند روز یکبار میری خونه پدرشوهرت

خرجتو کی میده

خرجو مخارجتون تا الان چقدر شد 

پدرشوهرت چی براتون خرید

دانشگاه راه دور میری..... واااای شوهرت میزاره بری! ؟

کی بچه دار میشی 

حقوق سوهرت کافیه یا ن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی عروسی میکنی تالار یا خونه چقدر طلا خریدی هر چند روز یکبار میری خونه پدرشوهرت خرجتو کی میده خ ...

اوروووو يه تومار شد 😑😤

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه

من خودم دوران عقدم زهرمارم شد،ن اینکه فامیل دخالت کنه ن بلکه مادرشوهرم دخالت های  خییییلی زیااااادی توکاراون میکرد،باورتون نمیشه باشوهرم هرجامیرفتیم یه چیزبخریم دنبالمون راه میفتادمیومد،حتی ب زور ادلباسایی ک خودش خوشش میومدمیگف وردار،اصن نظرمن واسش مهم نبود،اخرش منو شوهرم دیگه نتونستیم تحمل کنیم  باهاش یه دعوای حساااابی کردیم،بعدم واسه خریدای بعدی شوهرم نذاشت بیاد،یادش میفتم دیوونه میشم خیلی بدبود

من خودم دوران عقدم زهرمارم شد،ن اینکه فامیل دخالت کنه ن بلکه مادرشوهرم دخالت های  خییییلی زیااا ...

خداييش خيلي زشته بااون سن پاشي دنبال عروس داماد خريدو زهرشون كني

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه
ووووییی پ تو چی؟؟؟ شوهرتم بهت نمیده؟؟؟ پول توجیبی ک میده؟؟

شوهرم ماهی دویست بعضی وقتا بهم میده،ماهانه میده،منت میذاره میگه وقتی عقدی خرجت با پدر ته،دوبرابرشو از پدرم میگیرم خودم،ولی وظیفه همسری چی؟کلم داره دود میکنه

حالا الان دخترخودشم نامزده،ب دومادش گفته مامانتو باخودتون جایی نبرید اخه اینجوری دخترم معذب میشه نمیدونه چی انتخاب کنه..حالا اصن مامانه عین این بیشعور نیس بااینابره هااا ولی این زودب دوماده گف ک یه وقت دخترش خدای نکرده معذب نشه ولی واسه دخترمردم خودش سرخود وسیله انتخاب کنه ب زوربگه همینووردار

حالا الان دخترخودشم نامزده،ب دومادش گفته مامانتو باخودتون جایی نبرید اخه اینجوری دخترم معذب میشه نمی ...

كافر همه را به كيش خود پندارد