من خودم عقد بودم عيد فطر با همسرم رفتيم يه ساعت قشنگ برام گرفت عيدي گل و اين چيزام اوردن با پدر مادرش عمم بهو اومد خونمون و به مامانم گفت فقط ساعت اوردن عيدي چه بد اينقدر ناراحت شدم كه نگو از اين دست دخالتها تا دلتون بخواد داشتم شمام بگيد
كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه
چندتا فوووق فضول هم از مامانم پرسیده بودن رابطشون کامله یانه؟؟؟😐 مامانم هم گفته بود والا من ومادرشوهرش هم اجازه همچین دخالتی رو نداریم که بپرسیم😐
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ما سه سال هم عقد بودیم بعد همه هی میگفتن ما میدونیم شوهرت نمیخواد برات عروسی بگیره😐من نمیدونم اینا علم غیب دارن عایا😐😐 یه بار هم عروسیم کنسل شد همه میگفتن دیگه عروسی نمیخواد با جشن زایمانش باهم بگیرید شایعه شده بود حامله ام😐
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏