2777
2789
عنوان

بيايد راجع به دخالتهاي فأميل تو دوران عقدتون بگيد

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 102 پست
اینکه خوبه من خیلیا ازم میپرسیدن شب شوهرت میمونه خونتون یانه.چاق شدی.نون شوهر بهت ساخته من نمیدونم ت ...

😂😂😂😂من چاق نشدم اما هر کی میبینه منو از فامیل خودم با یه حالت زشتی نگام میکنه و میگه چقد عوض شدی بعد یهو با مامانم پچ پچ میکنن😑

یه بار بهم گفتن از قیافه دخترونت در اومدی😂😂😂 من هنوز باکرم و این شایعات دنبالمه

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢

چندتا فوووق فضول هم از مامانم پرسیده بودن رابطشون کامله یانه؟؟؟😐 مامانم هم گفته بود والا من ومادرشوهرش هم اجازه همچین دخالتی رو نداریم که بپرسیم😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانم اجازه🙋🏼‍♀️

کسی دخالت نمیکنه

اودافظ

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
اوووه تا دلتتتت بخواد پدرشوهرمن طلافروشه هررر عیدی که میشد همه میپرسیدن بهت چی دادن؟ چی گرفتی؟ حالا ...

خيلي بده آدم نميخواد بيحرمتي كنه 

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه
خانم اجازه🙋🏼‍♀️ کسی دخالت نمیکنه اودافظ

خداروشكر شكر

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه
واويلا🙁🙁

من متاسفانه مامان بابامم پشتم نبودن 

تا چیزی‌میگفتم میگفتم من دخترتونم میگفتن زیاد حرف بزنی بهت جهاز نمیدیم آبروت بره ها😔😔😔

هیچوقت نمیتونم ببخشمشون

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

😂😂😂😂من چاق نشدم اما هر کی میبینه منو از فامیل خودم با یه حالت زشتی نگام میکنه و میگه چقد عوض شدی ...

خخخ همش توهمشونه

قرانی؟توچی گفتی بهش؟شوهرت هیچی نگفت؟

مادر شوهرم جلو شوهرم اصلا بد نیست اما تو نبودش وقتایی ک با برادر شوهرام صمیمی بشم نمیدونم چرا مثل بمب میترکه و میتوپه بهم 

من هیچی سکوت کردم متاسفانه بلد نیستم چیزی بگم

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
خداروشكر شكر

🙏🙏🙏میدونی از فامیل دورم اونا شهرستانن من تهران خوانواده شوهرم اصلا اهل دخالت نیستن

خونواده خودمم دخالت نمیکنن منم اینقدر زبون درازم کسی جرات نمیکنه حرفی بزنه😂😂

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
نمیشه از دوران بارداری بگیم😂😂من دوران عقدم خوب بود خداروشکر ....

بگو گلم

ما سه سال هم عقد بودیم بعد همه هی میگفتن ما میدونیم شوهرت نمیخواد برات عروسی بگیره😐من نمیدونم اینا علم غیب دارن عایا😐😐 یه بار هم عروسیم کنسل شد همه میگفتن دیگه عروسی نمیخواد با جشن زایمانش باهم بگیرید شایعه شده بود حامله ام😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مادر شوهرم جلو شوهرم اصلا بد نیست اما تو نبودش وقتایی ک با برادر شوهرام صمیمی بشم نمیدونم چرا مثل بم ...

😐😐یعنی چی عروس گرفتم از ۸ صبح بیداربشه کار کنه😑😑 

تو کتم نمیره

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
😐😐یعنی چی عروس گرفتم از ۸ صبح بیداربشه کار کنه😑😑  تو کتم نمیره

لفظ قديمياس ديگه