2777
2789
عنوان

پرنسس نیلوفره با اراده

8088 بازدید | 327 پست

سلام دوستام پرنسس نیلوفره با اراده اومده  

اومدم با انرژی های مثبتی ک شما بهم میدید وزن کم کنم ب هدفم برسم و بسی خوشکل بشم و لباسه تن مانکن رو بپوشم   

امروز 1397.5.26

قد 154

وزن69

سن22

وزن هدف 50

هر کس دوست داره میتونه با من همراه بشه  

بیاید برای بدست اوردن سلامتی و زیبایی تلاش کنیم  

مقدار کالری رو من خودم حساب میکنم هر کی خاست براش حساب میکنم

خوراک نوشتامو روزانه میذارم اینجا و هر هفته جمعه وزن جدیدمو میگم 

دعا کنید بتونم از پسش بربیاموارادم سست نشه

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اميد موفقيت👌👊

راستي يه روز هم براي چيت مشخص كن 

مثلا دوماه ديگه يه روز خاصيه بگو اون روز چيزايي ك تو اين دوماهو هوس كردم نخوردم ميخورم اين بهت انرژي ميده 

چون اينجوري فك ميكني تا اخر عمرت نبايد بخوري كم مياري

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

میان وعده های ازاد

. یک لیوان عدسی با چند قاشق ماست کم چرب

2. یک تکه  ماهی یا مرغ  آب پز با سالاد

3. سه تا بیسکویت ساقه با پنیر کم چرب( بیشتر برای صبحانه)

4.یک لیوان شیر با 5 تا خرما

5. 2 تا تخم مرغ آب پز

6.چند عدد میوه

7.یه لیوان سوپ بدون روغن

8. دو تا سیب زمینی متوسط آب پز

9.یه مشت پسته+یه مشت بادام یا گردو

10: چایی با 5 تا بیسکوییت یا 10 تا خرما

11. یه کف دست بزرگ نون جو+ یک لیوان ماست کم چرب

12.یه کف دست بزرگ نون جو+  2 قاشق غذاخوری پنیر

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

خيلي خوبه فقذ عزيزم به هيچ وجه نبايد روزانه كمتر از ١٢٠٠ كالري دريافت كني به بدنت اسيب ميرسه لاغر هم بشي برميگرده 

وزن شما روزانه ١٦٨٠ كالري لازم داره براي كاهش وزنت بايد ارو اروم اين مقدار را كم كني مثلا هفته اي يكبار كمش كن از ١٦٠٠ شروع كن و به ١٢٠٠ برس تا وزنت كم بشه و استپ وزني نكني

موفق باشي

من قدم 159، وزنم 60 😢😢😢

قبلا 48کلیو بودم از وقتی واسه کم کاری تیروئید قرص میخورم وزنم زیاد شده... دارم افسرده میشم! 

تیروئیدم هم پرکار نشده، رو 2ونیم تا 3 ثابت شده

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
به اميد موفقيت👌👊 راستي يه روز هم براي چيت مشخص كن  مثلا دوماه ديگه يه روز خاصيه بگو اون روز ...

روز تقلب بعله اینم هست  

مقدار کالری روزانه برای کم کردن یک کیلو در هفته با وزن 69کیلو 689کالری

هفتصد کالری در روز !!!!!!

با این رژیم با بدختی وزن کم میشه 

ولی به سادگی اضافه میشه 

می دونی چرا !!!!؟

چون بدن به کالری کم عادت میکنه 

شما وزنت تقریبا هفتاده .ضرب در بیستش میکنی میشه هزارو چهارصد 

از هزاروچهارصد شروع میکنی و هر ماه صد کالری ازش کم میکنی

با این روش ماهی دو کیلو کم میکنی و تا عید چهارده کیلو کم میکنی  

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود .