2777
2789
عنوان

باز این تنبلی تخمدان لعنتی برگشت 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1750 بازدید | 23 پست
عزیزم تجربه شخصی من متفورمین در کنار ورزشای هوازی  ورزش خیلی تو درمان این مشکل موثره واسه بارد ...

مرسی خانومی

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز بی بی چکم مثبت شده.  نینیمم فروردینی میشه ان شالله😍😄

من هميشه تاپيكاتو مخوندم...،واقعااا از ته دلم خوشحال شدم برايت😍😍😍😍😍😍😍براي منم دعا كن.....تخمدان پلي كيسنكم😔😔😔

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
من هميشه تاپيكاتو مخوندم...،واقعااا از ته دلم خوشحال شدم برايت😍😍😍😍😍😍😍براي منم دعا كن.....تخمد ...

منم پلی کیستیکم گلم دکتر این ماه گف برو اگ باردار نشدی باااید لاپراسکوپی بکنیم. منم همه چیو سپردم دست خدا. ک خداروشکر مثبت شد امروز😍

ان شالله شمام هرچه زودتر نتیجه ببینی

👶پسر پسر قند و عسل...خــدای بزرگم ی دنیا ممنونم .ازت میخوام مواظب گل پسرم باشی و سالم بزاری بغلم 😊... الحمدالله

خدایا تورو قسم ب بزرگیت .

تورو قسم ب این اشکم ک با خوندن اینکه ی نفر تنبلی تخمدان منو داشته و مادر شده ...منم مادر کن ...خسته شدم ‌...خدایا ب عظمت خودتوقسم خسته ششششدددددددم ...

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉

میتونی آمپول پروژسترون بگیری تزریق کنی چند روز بعد پری میاد 

دیگه بعدشم مدروکسی بخور که هم پری منظم باشه هم جلوگیری کنی از بارداری

تــــ👦🏻ـ‌ــو از جــــ🤍ـــانِ من، جـــ🌱ــوانه زدی .
خدایا تورو قسم ب بزرگیت . تورو قسم ب این اشکم ک با خوندن اینکه ی نفر تنبلی تخمدان منو داشته و مادر ...

عزیزم تو هم حتماااا به زودی مادر میشی ❤️

فقط سعی کن تومدت اقدام خودت رو سرگرم کنی به هنر یا ورزشی 

انرژی مثبت به خودت بده 

منم تنبلی داشتم خدا رو شکر با دارو باردار شدم 

تــــ👦🏻ـ‌ــو از جــــ🤍ـــانِ من، جـــ🌱ــوانه زدی .

سلام شما با تنبلی تخمدان باردار شدی بعد چند بار اقدام باردار شدی و چ کارایی انجام دادی ک گرفت؟

دخترم زندگیم ماه قشنگم دلم برات تنگ شده مامانی فک کنم تو آسمونا بهت خوش میگذره ک دیگ برنمیگردی تو بغل مامان 😭😭😭😭😭