2777
2789

سلام دوستان گلم. چن روزی من زیاد تو نی نی سایت نیستم و کلی مشغول بودم. راستشو ی خانمیو پیدا کردیم واس داش بزرگم (قبلا گفته بودم ک 40 سالشه) خلاصه کلی تحقیقو تفحص دیشبی رفتم واس خاستگاری از اون نوع دیپلماتیکش. تا اینجاش ک عادیه هخهخه

خیلعی خیلی جالب بود این خاستگاری.  خونه واده عروس خانم طلب 1000 سکه کردن واس مهریه و بشرطی دختر بهتون میدیم ک بایستی ببردیش خارج هخهخهخ (قبلا بهتون گفته بودم داشم خارج سرمایه گذاری کرده و اونجاست، البته میاتو میره).

بعدش بابام گفت خوب اگه دخترتون عاشق خارجه ک خارج و مهریه زیادباهم سازگاری ندارن مث خوردن بستنی با چایه!!!!!!

اون بین خلاصه اخویه دختر خامنه گفت بخاطر اینکه تو حق ابجیمون اجهاف نشه. بایستی معادل 1000 سکه رو بیاری تو ی حساب تو بانک بزارید ب اسم آجیمون. جاتون خالی این تاتر کمدی نبودی شما ببینید.

داشم خیلی احترام آقاجونو داره ، برگشتیم خونه داشم میگه آجی بایستی آقاجون کارشناس عتیقه می بود(بدبختی اینه داشم نمی دونه ک من معرفیش کردم هخهخه).

تورو خدا بیان ی کم درد دل کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادرتون کاش جای سرمایه گذاری تو خارج یکم رو صحبت کردن درست شما سرمایه گذاری میکرد!

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

نظر داشت چیه آبجی؟ههخخههخخ

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!