2777
2789
عنوان

گیج شدم نمی دونم بخندم یا گریه کنم؟!؟!؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 57 پست

مرد 40 ساله شبیه 25 به نظر میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد کلی کشیدی رو سن دختر 28 ساله ی مردم

معلومه ازون خواهر شوهرایی

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
در ضمن خندیدن نداره اون خانم شرایطتش این بوده مجبورتون نکردن که  

والا بخدا من یبار مهریه و شرایطمو گفتم شرایط سنگینم نبود اونا ناراحت شدن پا شدن‌رفتن کلیم اقا پسر چیزی بارم‌کرد خوب شرایط و درخواست من اینه میخوای بمون نمیخوای برو مجبورتون که نکردیم که بعدشم کلی چیز بارمون میکنین

درخواست دوستی قبول نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم دختره تیز بوده نه داش ات 😂😂😂 از اول خواهر شوهر رو شناخته بعد شرط مطابق خواهر شوهر گذاشته 😂😂😂

برادرش ۴۰ سالشه می گه شبیه ۲۵ ساله هاست بعد دختره ۲۸ سالشه می گه شبیه ۳۲ ساله هاست 😐😐این هم که داش ۴۰ سالت رو حرف اقاجونش حرف نمی زنه بیش تر شرمندگی داره تا افتخار 😐جمع کن دیگه عزیزمممممم 😐😐😐😐

لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ❤️❤️❤️ اِنّ مَعَ العُسْرِ یسْراً ❤️❤️❤️ تیکر آزمونمه 💪 
نمیشه داشتون هی بره بیاد اونجا کارشه خب زنشو ببره دیگه. بعدم شرطشون گفتن مجبور نیستین که 

حرفتون درسته، اون خودش نظرش همینه با خودش ببره. ولی ی چیزای گفتن دیگه من ننوشتم (خرید از دبی و ترکیه و اینجور چیزا خدایی روم نشد بنویسم خهخه) بابام تاکید کرد در این مورد خاستگاری با کسی صحبت نکنیم گفت خیلی ضایع ست

مرد 40 ساله شبیه 25 به نظر میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد کلی کشیدی رو سن دختر 28 ساله ی مردم معلومه ازون خو ...

خدایااا تورو قسمت میدم به امام رضای غریب

نه تنها برای من بلکه برای همه دختران این سرزمین  از این خواهرشوهرا نصیبم نکنی و همچین همسری مثه داش ایشون 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 
خدایااا تورو قسمت میدم به امام رضای غریب نه تنها برای من بلکه برای همه دختران این سرزمین  از ا ...

دقیقا تصور اینکه با همچین خانواده ای بخوام عروسی کنم ازار دهندس بخدا

فک میکنن پسرشون از اسمون افتاده دختر مردمم باید بی هیچ توقعی خوشحال و شادمان زن پسره بشه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

[QUOTE=66855317]کاملا سرکاری،، هیچ کس نمیاد بگه معادل هزار سکه به ما پول بدید مگه فیلم هندیه،،، نزدیک چهار میلیارد م ...[/QUOTEمن الان خودم فک میکنم خاب دیدم. واسمون خیلی جالب بود. شما بودی جای ما تو اون شرایط قرار میگرفتی چی بود عکس العملتون؟!؟!

من يه دختر هم سن و سالش سراغ دارم خيلي دختر خوبيه سنشم اصلا بهش نميخوره

نه مرسی  .  دیگه آدم یه بار اشتباه میکنه دیگه کسیو معرفی نمی کنم. خودش بره پیدا کنه واس خودش. از دیشب بدجوری اعصابم داغونه. دیگه از این کارا نمی کنم. 

دقیقا تصور اینکه با همچین خانواده ای بخوام عروسی کنم ازار دهندس بخدا فک میکنن پسرشون از اسمون افتاد ...

آبجی خواهشا ی طرفه ب قاضی نرو. مظلوم نمایی نمی کنم ولی خدا ازون قالتاغا بودن داشتن میومدن تو چشمون انگار دعوا داریم. شما اونجا ک نبودی ببینی

والا بخدا من یبار مهریه و شرایطمو گفتم شرایط سنگینم نبود اونا ناراحت شدن پا شدن‌رفتن کلیم اقا پسر چی ...

ول کن بابا .بعضی ها توقع دارن وقتی میرن خواستگاری دختر رو بذارن تو سینی بدون هیچ توقعی تقدیم کنن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
40 سالشه ولی تو قیافه بیشتر ب 25 یا 26 میاد

همون جوری که به دختره دقیق شدی فهمیدی ۳۲ سالشه به چروک های داداشت هم دقت کن . احتمالا خانواده دختره خواستن جواب رد بدن بهتون سنگ بزرگ. انداختن جلو پای داداش جوانت!!

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
 همون جوری که به دختره دقیق شدی فهمیدی ۳۲ سالشه به چروک های داداشت هم دقت کن . احتمالا خانواد ...

بیشتراز هر چیز درس خوبی بود واس خودم. دیگه دخالت نکنم و کسیو معرفی نکنم. کسی ب روم نیاورد ولی خودم ضایع شدم. اشتباه بزرگ بودددددد