2777
2789

شما هم مشکل دارین؟؟؟؟ 

یا فقط پدرشوهر من نوبرهههه 

حقوقو که به وقتش نمیده دادنی هم کم کم میده برکت پول میره 

تو مسائل دیگه هم خیلی اذیتش میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه ماشینشم میگیره سوار میشه😂کجای کاری

تو پست بعدم منم اینو گفتم 😂😂😂

ماشین قبلی شوهرم فروخته بعنوان کمک باباش رو پولش گذاشت که مدل بالاترشو بخره الان میگه ماشین ماله منه لطف میکنم بهت میدم 

تو پست بعدم منم اینو گفتم 😂😂😂 ماشین قبلی شوهرم فروخته بعنوان کمک باباش رو پولش گذاشت که مدل بالا ...

😂😂😂پسر ۲۸ ساله از خودش ماشینم نداشته باشه با ۱۸۰ متر قد و ۹۰ کیلو وزن....خدایی زور داره😑حیفه من

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌
😂😂😂پسر ۲۸ ساله از خودش ماشینم نداشته باشه با ۱۸۰ متر قد و ۹۰ کیلو وزن....خدایی زور داره😑حیفه من

اه والا یکم عروس داری هم بلد نیستن گیر قوم الظالمین افتادم. کسی که به پسر خودش رحم نکنه برا عروس چیکار میکنه آخه

اه والا یکم عروس داری هم بلد نیستم گیر قوم الظالمین افتادم. کسی که به پسر خودش رحم نکنه برا عروس چیک ...

هی....چشم دیدنمو نداره باباش...‌😐

سرهنگم هست قشنگ حکومت نظامیه زندگیمون

هی....چشم دیدنمو نداره باباش...‌😐 سرهنگم هست قشنگ حکومت نظامیه زندگیمون

نمیدونم چرا اونا با من اینهمه لج و بدن 

بعد من 1 ساعته دارم شوهرمو آروم میکنم که نره به باباش چیزی بگه 

نمیدونم چرا اونا با من اینهمه لج و بدن  1 ساعته دارم شوهرمو آروم میکنم که نره به باباش چیزی بگ ...

منکه زیاد رفت و آمد ندارم زیادم صمیمی نیستم باهاشون..‌‌نه خوبشونو میگم نه بدشونو...‌

منم رفت و آمد ندارم. خوبشو نگفتم  نخواستم پرش کنم وگرنه امکانات فراهم بود 😂😂😂

😁خودش می دونه کم و بیش هوامم داره البته چون سنم کمه...‌اون ۲۸ من ۱۹ ولی خب خیلی بچه میزنم همه جا در حال مسخره کردنن که بچه گرفتی😂والا من بخوام پرش کنم آدم بده میشم ترجیح میدم سرم تو لاک خودم باشه

😁خودش می دونه کم و بیش هوامم داره البته چون سنم کمه...‌اون ۲۸ من ۱۹ ولی خب خیلی بچه میزنم همه جا در ...

من عروس ترکم عزیزم پرش نمیکنم سعی میکنمم خوب باشم و احترامشونو نگه دارم اما همیشه آدم بده منممممم 

من عروس ترکم عزیزم پرش نمیکنم سعی میکنمم خوب باشم و احترامشونو نگه دارم اما همیشه آدم بده منممممم&nb ...

من خودمم ترکم عزیزم...می دونم چی میگی زن دایی و اطرافیان بیچارم واسه خانواده شوهر همه کار می کنن بازم حس سرخوردگی دارن....قشنگ به شخصه مادربزرگم عروسشو که زن دایی منه قبول نداره....حتی تو روی هم خیلی خوبن....ولی پشت هم....😑