2777
2789
عنوان

مرگ مشکوک + خواب مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 59 پست

والله نمیدونم چی بگم خودم تجربشو دارم و واقعیت هم شد.

راهنمایی که بودم یه عمو داشتم به طرز مشکوکی کشته شد نه خانوادم و نه دولت نتونستن بفهمن سه چهار ماه بعد فوتش پشت سر هم خواب میدیدم که لخت رو یه سنگ نشسته زانو هاشو بغل کرده هی میگه محمد محمد .

خوابهام دست بردار نبودن دفعه آخر فامیلشو هم گفت  دیگه دیدم فایده نداره به مامانم گفتم اونم به پدرم گفت پدرم داد و بیداد کرد که دردمون کم بود اومدی حرف یه بچه رو پیش میکشی خوابهای من دیگه تموم شد .

یه شخص هم در واقعیت به همچین اسمی بود ولی کدورتی بین اون و خانوادمون نبود بعد تحقیقات که بیشتر هم از طریق خانواده ام انجام شد و بعد دولت هم تایید کرد قاتل همون کس بود .

خوابهارو نباید سرسری گرفت ...

😍من میدونم خدا دوستم داره ...🙄 خدایا متشکرم 💖💑

دختر عمه من خودكشي كرد،،، به خواب هركي مياد ميگن خيلي خوشحاله و ميگه جام خوبه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خوابت چطور بود، خوشحال يا ناراحت؟

اولش عادی بود.. لباسهای معمولی همیشگی پوشیده بود.. سلام کردیم و اینا ، نشست.. من رفتم ازش پرسیدم.. انگار با یه حالت غمناک بی تفاوت جواب داد و یه سمت دیگه رو نگاه کرد

Big ups
چرا خودکشی

با شوهرش مشكل داشت، سني هم نداشت، كمتر از ٢٥ بود،، خودشو دار زد

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
والله نمیدونم چی بگم خودم تجربشو دارم و واقعیت هم شد. راهنمایی که بودم یه عمو داشتم به طور مشکوکی ک ...

واقعا ؟؟؟ چقد جالب.. پس واقعا مرده ها دروغ نمی گن

Big ups
واقعا ؟؟؟ چقد جالب.. پس واقعا مرده ها دروغ نمی گن

اره هنوز هم که هنوز تصویر اون خواب از ذهنم نمیره  چهره عموم خیلی ناراحت بود بعدا حتی پدرم اینا هم تو خوابم موندن .اگه عموم خودش سر نخ نمیداد مطمعنم که اصلا نمیفهمیدن کی و چرا  به قتلش رسوند به عقل جن هم نمیرسید من خیلی به خواب ایمان دارم 

😍من میدونم خدا دوستم داره ...🙄 خدایا متشکرم 💖💑
چرا خودکشی

این ک کلا بین ما ایرانیا رسمه هر کی میمیره چن روز بعد یکی خوابشو میبینه میگ فلانی گفته من جام خوبه😐😐

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
یا خدا خدارحمتش کنه  شوهرش چیشد خیلی دپ بود؟

نه ، الانم ازدواج كرده ، بچه داره،،، باهم پسرخاله و دخترخاله بودن

دختر عمه من خودكشي كرد،،، به خواب هركي مياد ميگن خيلي خوشحاله و ميگه جام خوبه

شوهر این خانم می گن خیلی گریه کرد و هنوزم آهنگ غمگین می ذاره و زار می زنه..

Big ups