2777
2789
عنوان

مرگ مشکوک + خواب مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مواد مخدر ...خودکشی..سکته.. اینارو هم پزشک قانونی میتونه تعیین کنه

خب به همه گفتن پزشک قانونی گفته سکته کرده.. ولی یه بارم گفتن اول رفت تو کما.. نمی دونم چرا

Big ups
شنيدم از كسي ك مرده توي خواب هرسوالي بپرسي جوابش راستو ميگه حتي اگه از ايندت بپرسي 

منم سه چهار بار خواب استادمو دیدم هر بار گفت من جام خوبه تو نگران من نباش یا گفته بود من زندم 😭

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦
منم سه چهار بار خواب استادمو دیدم هر بار گفت من جام خوبه تو نگران من نباش یا گفته بود من زندم 😭

دلم خيلي واسه اين خانومه سوخت جاش تو بهشت باشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ارامش من..با تو فقط حالم نه!!خوابم، نفسم ، لحن صدايم عاليست❤️❤️
من تهران نبودم .. شاید دوس ندارم بگن عروسشون خود کشی کرده و براشون حرف در میارن

خب خودکشی کرده 

چیزی به منو شما نمیرسه چیزی هم به حال اون نمیرسه چز خیرات و صدقه 

چون لاغر و اینا هم شده بود از غم و غصه احتمال اینکه فشار اومده و سکته کرده زیاده 

واسش فاتحه بخون و صدقه بده انشالله که خیره خیلی فکرشو کردی که خوابشو دیدی منم خیلی فکرم مشغول کسی ...

باشه گلم.. اون روزای اول خیلی شوک شده بودم.. ولی احساس می کنم که واقعا راست گفته..

Big ups
چرا؟

دوست شوهرم با قرص برنج خودکشی کرده بود 

بعد شوهرم میگفت تو مرده شور خونه اصلا نشستنش اوردن پشت مرده شور خونه شستن 

از بس فضاش بو گرفته بود 

بعدم تو نایلون پیچوندن دفن کردن 

باشه گلم.. اون روزای اول خیلی شوک شده بودم.. ولی احساس می کنم که واقعا راست گفته..

تو خوابت چطور بود، خوشحال يا ناراحت؟

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.