2777
2789
عنوان

مرگ مشکوک + خواب مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 59 پست

ازبس به دلیل مرگش فکر کردی تو ذهن ناهشیارت ناخودآگاه خوابشو دیدی چون اون قسمته ذهنت درگیر بوده و خواسته یجوابی بگیری تا ذهنت اروم بشه این یکی از کارای مغزه تا ارومت کنه

خدایا امیدم فقط بخودته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر این خانم می گن خیلی گریه کرد و هنوزم آهنگ غمگین می ذاره و زار می زنه..

نه بابا اون زيادم انگار ناراحت نبود،،، دختر عمه ام خيلي دلش بچه ميخواست اما شوهرش بهش قرص جلوگيري ميداد،،، الهي بگردم هنوزم باورم  نميشه با خودش همچين كاري كرد

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یا مثلا خواب دیدم که با روح یکی از فامیلهای دورم ارتباط برقرار کردم همش بهم میگفت نترس نترس میخواست در مورد دخترش که دوستمونه یه چیزی بگه .اون خانم خودش بر اثر سرطان رحم فوت شدن .

من میدونستم که خواب میبینم ولی مطعن بودم میخواد بهم یه پیام برسونه پشت سر هم اسم دخترشو آورد  و بهم گفت مواظبش باش دیگه محو شد .

فرداش زنگ زدم به دخترش خوابمو گفتم هاج و واج مونده بود گفتش یه مدتیه مشکل مثل مامانم داشتم پیگیر شدم بعد کار پیش اومد گفتم  چیزی نیست و پشت گوش انداختم و نرفتم دکتر دیگه فهمیدیم که بله اول مریضیشه و مادرشون هشدار داده  فردای حرفهای من زودی رفته بود دکتر دکترها هم گفته بودن مستعدی خوب شد که زود اومدی .

😍من میدونم خدا دوستم داره ...🙄 خدایا متشکرم 💖💑
یکی از فامیلایه شوهر خواهر منم خانومه حدود 10 سال پیش خودکشی کرد ولی بین مردم نگفان خودکشی کرده گفتن ...

دوس ندارن کسی بفهمه.. چون می گن مگه چقد اذیتش کرده بودن

Big ups
نه بابا اون زيادم انگار ناراحت نبود،،، دختر عمه ام خيلي دلش بچه ميخواست اما شوهرش بهش قرص جلوگيري مي ...

واقعا خیلی عجیبه و اصلا آدم باورش نمی شه.. ولی حس می کنم بهم دروغ نگفته توی خواب.. چون منو دوس داشت

Big ups
یا مثلا خواب دیدم که با روح یکی از فامیلهای دورم ارتباط برقرار کردم همش بهم میگفت نترس نترس میخواست ...

چقد عجیب..منم شبای اول بهش فکر می کردم..ازش می پرسیدم چطوری مردی ولی خوابم نیومد. .. تا اینکه دیشب اومد..

Big ups
چقد عجیب..منم شبای اول بهش فکر می کردم..ازش می پرسیدم چطوری مردی ولی خوابم نیومد. .. تا اینکه دیشب ا ...

من که اعتقاد دارم حداقل برا خاطر تجربه شخصی.

من اصلا بهشون فکر نکردم مورد دوم فامیل دوره عروس خاله پدرمه که من اصلا ندیدمش اگه دو سال داشتم فوت شدن دفعه اول هم بود خوابشو میدیدم .عموم هم  که یادمه بچه بودم. راهنمایی اول یا دوم اصلا خونمون اونقدر رفت و آمد بود که تو دنیای بچگی خودمون کیف میکردیم دوستامونو میبینیم 

من که اعتقاد دارم حداقل برا خاطر تجربه شخصی. من اصلا بهشون فکر نکردم مورد دوم فامیل دوره عروس خاله ...

آره واقعا.. 

منم فقط روزای اول فکر کردم بهش دیگه بهش فک نمی کردم.. ولی یه حسی بهم می گه راس گفته.. حالا یا رگ زده رفته توی کما بعد مرده یا معتاد شده بوده که همش لاغر می شده و بعد سکته زده .. یا شب دارو مصرف کرده..

می گن شوهرش می گفته شبش خیلی با هم خوب بودیم .. برام ته چین درست کرده بود و کلی خندیدیم و سریال پدرو دیدیم

Big ups

ولی احتمالش هست همه ی حرفا ظاهر سازی بوده که کسی فکر بد نکنه.. 

این دختر با من حد اقل دوس و رو راست بود.. من دو سال ازش کوچیک ترم.. ولی حرفاشو بهم می زد وقتی از تهران اومده بود .. بعد رفتن دوباره تهران و دیگه خبری ازش نداشتم تا سه ماه که این اتفاق افتاد

Big ups
آره واقعا..  منم فقط روزای اول فکر کردم بهش دیگه بهش فک نمی کردم.. ولی یه حسی بهم می گه راس گف ...

تازه فوت شد و تموم شد رفت خدا بیامرزتشون از سر تقصیراتش بگذره به نظرم  زیاد نگو به گوش خانواده اش نرسه فقط دردشون تازه میشه .مرگ طبیعی هر چند با رنج باشه قابل قبوله خودکوشی و کشته شدن نه از دل میره نه ذهن تا زنده هستن عذابشون میده .