2777
2789

دوستان من زبان ترکی تدریس میکنم در مشهد برای هفت نفر اولی که درخواست بدن  رایگان تدریس میکنم هم حضوری میتونم کار کنم هم انلاین برای شهرستانها 💚💙💜❤️🧡اینم بگم که جلسه اول رایگانه و اگر خوشتون اومد و خشنود و راضی بودید میتونید ثبت نام کنید و حقوق رو پرداخت کنید(البته بجز اون هفتای رایگان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو جز اون هفت نفر رایگان قرار بده البته غیر حضوری😁

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
اینترنتی یاد نمیدی ؟ 

عذر خواهم عزیز دل صادقانه بگم برا بار اوله ک تاپیک گذاشتم تو نی نی سایت و هرچی ریپلایو میزدم پاسخ ب پست برام نمیومد و باللخره باین نتیجه رسیدم باید اسکرولش کنم و بکشم ب سمت چپ تا پاسختو بدم😂😂با اینکه حتی با ی اکانت دیگه ک یادم نیست مدت زمان زیادیه عضوشم ولی اینو یاد نداشتم یاد گرفتم بهرحال 

اره البته که اینترنتی یاد میدم اکر مایلی میتونی جزو هفتای رایگان باشی 💚💙و اگر از تدریسم راضی بودی من رو معرفی کنی چون اساتید زبان ترکی در کشور کمه تمام توان خودمو بکار میکیرم تا بتونم بخش انلاین رو برای سراسر کشور به بهترین صورت ممکن اداره کنم و دانشجوهای لین زبان هیچ مشکلی نه از لحاظ لهجه نه دیگر موارد داسته باشن  

اینم شماره منه تلکرام داری باهام درارتبلط باش اکر مایلی 09120713202