2777
2789
عنوان

عشق و علاقه ى من به گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 72 پست
مامان منم اينجوريه چندشش ميشه اما دوسشون داره بعضيا دست خودشون نيست وسواس دارن

من وسواس تمیزی دارم.... ولی گربه عشقهههه چطور دلشون میاد آخه بهش بگن چندش؟ خدایااا 

بخدا باورت نمیشه من هرروز کلی تو پیجای اینستا دنبال عکس و کلیپ گربه میگردم.... هی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وسواس تمیزی دارم.... ولی گربه عشقهههه چطور دلشون میاد آخه بهش بگن چندش؟ خدایااا  بخدا باورت ...

ماهن بخدا😻سگا هم همينطوريه دوست داشتم بچشو تو خونه تنها ميزاشت البته كوتاه مدت ميگفتم تو چطورى دلت مياد بچتو تنها بزارى برى ميگفت تنها نيست بلفى پيششه گفتم جدا با كدوم عقلى بچتو ميسپرى دست سگ تا گفت يه روز بيا ببين وقتى رفتم ديدم بهتر از يه مادر مواظب بچه بود باورم نميشد خيلى خيلى حيوانات مهربونن و همه چيو ميفهمن

ای بابا الان

آخوند نماها میریزن وسط راجب نجس و حلال بودن سگ گربه اظهار نظر میکنن

چه اعصابی داری  

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

درسته منم از بچگی عاشق گربه بودم...مخصوصا  بابامم ...بابام از نوجوانیش گربه داشته تا الان که 17 سالمه ....منم چون با گربه های بابام بزرگ شدم عاشق گربم.....اصلا اگه تو خونم گربه نباشه احساس میکنیم یه چیزی کمه و خونمون خفس.....

حتی میتونن بگم بابام بع گربه هاش بیشتر از من توجه میکنه😅😅😅

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
استارتر از اخلاقا و کارایی که میکنه بگو من خیلی گربه دوست دارم 

بستگى به گربه اى كه دارى داره گلم اخلاقاشون متفاوته شيطونى ميكنن دلبرى ميكنن و...😻تا نگه نداشته باشى نميفهمى خيلى خوبن

ای بابا الان آخوند نماها میریزن وسط راجب نجس و حلال بودن سگ گربه اظهار نظر میکنن چه اعصابی داری &n ...

اب دريا با دهن همچين ادمايى نجس نميشه😂من هيچوقت با احمقا بحث نميكنم بزار هرچى ميخوان بگن بگن

اب دريا با دهن همچين ادمايى نجس نميشه😂من هيچوقت با احمقا بحث نميكنم بزار هرچى ميخوان بگن بگن

من خودم گربه نگه میدارم یبار عکسشو گذاشتم اومدن مخ منو جووییدن قشنگ

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤