2777
2789
عنوان

عشق و علاقه ى من به گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 72 پست
نمك زندگين اصلا😻درسته خيلى خرابكارى ميكنن اما شيرينيشون به همين شيطونياشونه

ای کاش همه مثل شما بودن! متاسفانه افراد حیوون دوست تو جامعه بیمار ما خیلی کم هستن و معمولا از طرف بقیه مورد تمسخر قرار میگیرن! خوش به حال شما و دسته گلهای زندگیتون که اینهمه مهر و عطوفت در زندگی دارید! منم عاشق حیوانات هستم اما متاسفانه همسرم اصلا! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای کاش همه مثل شما بودن! متاسفانه افراد حیوون دوست تو جامعه بیمار ما خیلی کم هستن و معمولا از طرف بق ...

عزيز دلم تو خودت مهربون ترينى❤️هيچ ادم خوشقلبى نيست كه بدش بياد اما ناخوداگاه يا وسواس داره يا ميترسه و فك ميكنه بدش بياد در مورد تمسخرم بايد بگم حرف يخ مشت ادم احمقو فقط بايد نشنيده گرفت

گربه دستشویی رو کجا میکنه ؟ و اینکه موهای بدنش تو خونه نمیریزه؟ اینا واقعا برام سوال بود

جا خاك مخصوص داره گلم موهاشم ميريزه اما خيلى نه اگه گربت پشمالو باشه خيلى ريزش داره كه باز اونم ميتونين موهاشو كوتاه كنيد

وویییی منم پیشی خیلی دوست دارم ولی بابا نمیگیره میگه مریض میشی شوهر کردی یکیو پیدا کن لنگه خودت باشه من با پیشی های کوچه بازی میکنم غذا میبرم نازشون میکنن اون روز هر ۴ تاشون دنبالم راه میرفتن همسایمون دیدهبود انقد خندید میگف چ باهات را اومدن 😂😂

بابا میگه فک کن بیام خونت پرندت ی جا چه چه میزنه گربت مبل تو پاره کرده دیوارا رو چنگ زده سگتم اون طرف دشویی کرده چه زندگی شیکی داری 😂😂😂بابا خیلی اذیتم میکنه 😂😂😂😂😂

من متنفرررررم عاشق سگم

قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن             5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم ، مامانمینا منو یادشون رفت 🤦‍♀️               بعد دو روز بابام اومد دنبال آفتابه ، منم دید با خودش برد... 🥴🥴🥴🥴

منم عاشق گربه م ولی فکر نمیکنم هیچوقت بتونم نگه دارم البته از بچگی تو حیاطمون گربه داشتم ولی اجازه نداشتم بیارم تو خونه

یه بار تو حیاطمون ۱۳ تا گربه بود😅

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

منم خیییلی عاشق گربه ام..اما بخاطر کثیف کاریش نمیتونم تو خونه نگه دارم.۳ تا بچه گربه ان کنار خونمون...هرچی باشه براشون میزارم بخورن...انقد نازن.سه تایی میان میشینن جلو در رو پله😍