2777
2789
عنوان

😇😇آرزوهامووون😇😇

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 47 پست
چقدر آرزو کنم؟ چقدر دیگه دعا کنم؟ وقتی اصلا شنیده نمیشه، به خدا خسته شدم، برام دعا کنید حال داغونم خ ...

دوست عزیزم منم چند ساله حاجتی دارم.حالتو میفهمم اما ما نباید نا امید شیم.خدا شاید بار هزارویکم جوابمون رو بده!در حالی که ما ناامید میشیم و فقط تا بار هزارم دعا میکنیم.

🔴🔴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🔴🔴
دوست عزیزم منم چند ساله حاجتی دارم.حالتو میفهمم اما ما نباید نا امید شیم.خدا شاید بار هزارویکم جوابم ...

حداقل مصلحت نشدنش رو بهم نشون بده حداقل بدونم حواسش بهم هست، هر جور که فکرشو بکنی دست به دامان خدا و اهل بیت شدم ولی نمیدونم چرا نمیشه، دارم از درون آب میشم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حداقل مصلحت نشدنش رو بهم نشون بده حداقل بدونم حواسش بهم هست، هر جور که فکرشو بکنی دست به دامان خدا و ...

مطمئن باش حواسش بهت هست.اون ارحم الراحمینه..مهربونتر از مهربانانه.مگه میشه حواسش به بنده ایش که با تمام وجودش به اون پناه آورده و ازش کمک خواسته نباشه.مصلحتش رو شاید هیچ وقت اینجا نفهمیم ولی باید بدونیم که اون خیلی دوستمون داره ،بیشتر از هرکسی که فکرشو کنیم.اینو به خودمم میگم دوست خوبم  درکت میکنم یه جایی آدم کم میاره اما فقط باید یاد این آیه باشیم  که :لاتقنطوا من رحمه الله...

حداقل مصلحت نشدنش رو بهم نشون بده حداقل بدونم حواسش بهم هست، هر جور که فکرشو بکنی دست به دامان خدا و ...

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=1972006&slug=این-تاپیک-رو-ببینین-ان-شالله-شما-هم-به-حاجت-دلتون-برسین-عکس&postId=66740578

خدایا شکرت 
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=1972006&slug=این-تاپیک-رو-ببینین-ان-شالله-ش ...

مرسسسي مهربونم اميدوارم همههه ي اعضاي ني ني سايت به ارزوهاي قشنگشون برسن شما دوست مهربونمم به هرچيزي ك تو دلته برسي❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=1972006&slug=این-تاپیک-رو-ببینین-ان-شالله-ش ...

چطوری آدرس تاپیک رو میشه گذاشت دوست عزیز؟

چطوری آدرس تاپیک رو میشه گذاشت دوست عزیز؟

دستتو رو ، رو اسمش چند ثانیه نگه دار ، چندتا گزینه میاد ، کپی ادرس پیوند رو بزن ، بعد هر جا خواستی کپیش کن ، 

دستتو رو صفحه نوشتاریت فشار میدی ، گزینه کپی با جایگذاری میاد اونو بزن ادرست کپی میشه و ارسالش کن .

خدایا شکرت 
دستتو رو ، رو اسمش چند ثانیه نگه دار ، چندتا گزینه میاد ، کپی ادرس پیوند رو بزن ، بعد هر جا خواستی ک ...

ممنونم عزیزم.آخه آدرسی که من میزنم خیلی توش d9 d8  d3 d6 d9و... یه سری abcd 😂😂 توشه و مثه آدرسای شما کوتاه نیست!

مال منم همینجوره  وقتی ارسالش کنی کوتاه میشه    

خخ😂 من فک کردم فقز مال من ایتطوریه!یعنی توی قسمت تاپیک ها کپیش که میکنی این اسمای طولانی رو داره ولی وقتی دکمه ارسال رو میزنی کوتاه میشه؟