2777
2789
عنوان

😇😇آرزوهامووون😇😇

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 47 پست
تو مقصر بودی؟ اگه اره خب خودت بهش پیام بده

اره خودم رو مقصر ميدونم همون موقع بهش گفتم ك جبران

ميكنم البته واقعا تنها تقصيرم اين بود ك نتونستم سياستمدار باشم و بين ي مشت دو رنگ گير افتادم و نتونستم زندگيم و حفظ كنم .. اماديگه دارم خنثي ميشم نميخوام ب زور برش گردونم ٢٣ تولدمه تا اون موقع هم صبر ميكنم ٢٥قراره ي سري وسائلم رو برام بفرسته هرچي ميخواد بشه اگه واقعا دوسم داشته باشه توي اين ٢روز ي كوچولو چراغ سبز نشون ميده اگه هم نه كه ديگه برام مهم نيست ولي از خدا نميگذرم نه اين دنيا نه اون دنيا.. حس خيلي بديه ي ادم احساساتي مثل من انقدر يهو بي حس بشه اگه اين اتفاق بيفته به همههه چيز افرينش شك ميكنم.. مرسسسي مهربونم كه حالم و پرسيدي🙏🙏الان ديدم اين تاپيك مال مردادماهه😘😘😘😘. الهي ي عااالمه اتفاقاي عااااالي توي زندگيت بيفته🙏🙏🙏🙏

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
اره خودم رو مقصر ميدونم همون موقع بهش گفتم ك جبران  ميكنم البته واقعا تنها تقصيرم اين بود ك نت ...

ممنون عزیزم برات دعا میكنم برگرده چله یونسیه هم خیلی خوب حاجت میده امتحان كن موفق باشی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم برات دعا میكنم برگرده چله یونسیه هم خیلی خوب حاجت میده امتحان كن موفق باشی 

الان سرچ كردم😍😍😍چقدر شامل حال من ميشه احساس ميكنم واقعا به ي توبه أساسي براي سبك شدن نياز دارم🙏🙏 مرسي دوست خوبم اگه هميني كه من خوندم باشه كه ي ذكرى و از ٤٠٠بار شروع ميكنين و توبه از گناه ها حتما اگه لائق باشم انجام ميدم .. راستش چله زيارت عاشورارو دوستان معرفي كردن و خيلي دلم ميخواست انجام بدم ولي هم تنبلي كردم و هم سعادت نداشتم خداكنه اين چله رو حداقل براي خلوص روحم انجام بدم الهي زندگيتون پراز خيرو بركت باشه

🙏🙏🙏🙏🙏😘😘😘😘

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت