2777
2789
عنوان

لطفا بيايد مشورت ميخوام

142 بازدید | 12 پست

موندم يه آپارتمان بخريم يا ماشينمون عوض كنيم

با اين توصيف كه خونه نداريم ولي مستاجر هم نيستيم

يه جورايي مادام العمر يه آپارتمان خوب داريم 

حالا بگيد با اين اوضاع چيكار كنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم خونه بخر!!! وقتي بع اسم خودتون چيزي نيس يعني نداريدش ازش استفادع كنيد ولي واسه ايندتونم يچي بزاريد كنار!!! حالا اگه پول داريد يه اپارتمان خيلي معمولي بخريد يكمشم بزاريد ماشينتونو يكم بهترشو بخريد 

نمیدونم مادام العمریش ب چ صورته ولی تا زمانی ک بنامتون نیست نباید بیخیال باشید بنظرم امارتمان بخر

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

بفکر خونه باشید...وقتی خونه ندارید ....خونه اونی داره ک سند ۶دانگ داره نه اونی ک توش نشسته

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
به نام مادر شوهرم هست كه بقيه بچه هاش ايران نيستن ما نشتيم

روزی ک سر ب بهشت گذاشت همین بجه هاش میان ایران واسه تقسیم ارث بنظرم حساب مادان العمری روش نکش و ب فکر خونه باش ولی ترو توش زندگی کن بده احاره

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید