2777
2789
عنوان

خودم از صبوری خودم دهنم وا مونده

244 بازدید | 10 پست

چرا روزگار میبینه تو همه چیزو تحمل میکنی و دلت نمیخواد غمگین باشی میگی خب حالا اینو باش 

باور داشته باش که بهترین خلق خدایی بانو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بعد ازدواجم با اون همه مشکلات خیلی صبور شدم انقد که موقع طلاقم مادرم بهم گفت از من بی تحمل یه همچین دختر صبوری واقعا بعیده . حتی بعد طلاقم هم بشدت مدارام بالا رفته. نمیدونم لطف خداست یا چی ولی دوس دارم صبوریمو خیلی جاها کمکم کرده . صبوری خوبه دوستم با روزگار هم درنیفت خودت اذیت میشی فقط به این فک کن که همه درگیرن این روزا 

هیچ  
من بعد ازدواجم با اون همه مشکلات خیلی صبور شدم انقد که موقع طلاقم مادرم بهم گفت از من بی تحمل یه همچ ...

آره عزیزم منم ناراحت نیستم خب اگه غصه خوردنم اهمیت داشت کاری نمیکردن که غصه بخورم....وقتی اینو میدونم پس خوشحالم که میتونم منطقی برخورد کنم ولی خب آدمه دیگه گاهی میبره در ضمن من همش ۲۲ سالمه

فکر کن دو ماهه دقیقا میدونم با کی داره چیکار میکنه اما هیچی به روی خودم نمیارم (البته واسه این کارم دلیل دارم همیشگی نیست)ولی خب فکر نکنم تو دنیا چیزی از این سخت تر برای یه زن وجوو داشته باشه