2777
2789
عنوان

به نظرتون تقصیر منه..

125 بازدید | 14 پست

پدربزرگم شوهرم ۶ماه پیش فوت شد من به خاله های شوهرم زنگ زدم راستش نتونستیم برگردیم فقط تسلیت تلفنی بود من به همه خاله های شوهرم زنگ زدم به یکیشون نه اخه اون موقع گوشیم خراب بود و گوشی نداشتم دیگه یادم رفت بهش بزنگم امشب تولدم بود زنگ زد شوهرم باهام حرف زد تبربک گفت خیلی خجالت کشیدم شوهرم هیجی نگفت بهم ولی ناراحت شد بنظرتون شوهرم بی دلیل ناراحته یا حق داره..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خاله اش ناراحت بود زنگ نمیزد. ول کن مردا فقط منتظر بهونن برن تو قیافه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

حالا از کجا فهمید زنگ نزده بودی؟

اخه گفت بیا خالمه زنگ زده تولدتو تبریک بگه گفتم وای من تسلیت نگفتم روم نمیشه دیگه باهاش حرف زدم بهش گفتم من گوشی نداشتم شرمندم گفت دشمنت اشکال نداره

اخه گفت بیا خالمه زنگ زده تولدتو تبریک بگه گفتم وای من تسلیت نگفتم روم نمیشه دیگه باهاش حرف زدم بهش ...

اهان

خب شوهرتم حق داره ناراحت باشه ولی به روش نیار باهاش عادی رفتار کن اگرم حرف زد بگو من از خاله ات عذرخواهی کردم خودمم متوجه شدم که کارم درست نبوده ولی یجوری سرد بگو که کشش نده

الان گفتم گفت مهم نیس ولی ته دلش ناراحته 

ته دلش رو بذار برای خودش باشه. احتمالا تا فردا پس فردا درست میشه. بعضی وقتا نباید به مردها گیر بدی و احساساتشون رو کند و کاو کنی. اگر هی گیر بدی بدتر میشن

برعکس زنها که نیاز دارن مرتب در مورد احساساتشون حرف بزنن مردا ترجیح میدن در سکوت با احساساتشون کنار بیان

اره خب بعد درست کردنش باید زنگ میزدم 

یادت رفته بوده دیگه 

ولی خب هر وقت یادت میومد بهتر بود زنگ میزدی یا به شوهرت میگفتی 

بعدشم میتونستی با گوشی شوهرت یا گوشی خونه زنگ بزنی!