2777
2789

بچه ها من هر چن مدت یکبار این درد سراغم میاد اینجوریه که یه طرف کمرم اندازه چهاز انگشت بالاتر از با.سنم تا تقریبا بالای رونم تیر میکشه جوری که قفل میشم مثلا خوابیده باشم نمیتونم بچرخم یا بلند بشم تا چند قدم بعد هم این دردو دارم بعدش آروم میشه باز بخوابم همین آش و همین کاسه ست.. کسی همچین مشکلی داشته؟ میدونید چیه؟ پیش چ دکتری باید برم کلافه م کرده مث پیرزنا شدم

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم ممکنه دیسک کمر باشه منم کمابیش علایم شما رو دارم و بعد از آزمایشMRI دکتر تشخیص دیسک کمر دادو الانم دارم فیزیوتراپی انجام میدم...

دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو ...پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هق هق مو...
شبیه سیاتیک هست

عاره خودمم داشتم تو اینترنت میخوندم شبیه سیاتیکه ولی سیاتیک انگار تا انگشتای پا کشیده میشه من تا بالای رونم درد دارم

۴ انگشت بالاتر از باس ن چطوری میسه بالای ران؟ شوهرم میگه اگر از امتداد کمر تا ران هست (پشت ران) ...

از اونجا شرو میشه تا پایین با.سنم مث یه خط صاف درد دارم

عاره خودمم داشتم تو اینترنت میخوندم شبیه سیاتیکه ولی سیاتیک انگار تا انگشتای پا کشیده میشه من تا بال ...

نه الزاما تا انگشت پا نیست بستگی ب شدت داره و اینکه چه عصب هایی رو درگیر کنه

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
عاره خودمم داشتم تو اینترنت میخوندم شبیه سیاتیکه ولی سیاتیک انگار تا انگشتای پا کشیده میشه من تا بال ...

هرچقدر بیشتر درگیر بشه دردش پایین تر میره.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
بنظرم ممکنه دیسک کمر باشه منم کمابیش علایم شما رو دارم و بعد از آزمایشMRI دکتر تشخیص دیسک کمر دادو ا ...

شما هم همینجوری بودین؟ من اکثرا موقع دراز کشیدن اینجوری میشم حالت عادی ایستاده نه

نه الزاما تا انگشت پا نیست بستگی ب شدت داره و اینکه چه عصب هایی رو درگیر کنه

ای وای اصا گفتین نگران شدم حتما پیگیری کنم

عزیزم حتما بایدmriبدی.شوهر منم اینطوری بود میگفت سیاتیکه.الان بعد سه سال mriداده میگن دیسکش از سه جا ...

الان باردارم میسه رف mri? عب نداره؟