2777
2789
گفت نخور تو بارداری گفت فردا بجه تو ۴سالکی یه چیزش بشه هی میگی نکنه مال داروهه بود

خوب معمولا جایگزینش یه قرص دیگه میدن

دوست منم اتفاقا با زلفت خیلی اکی بود ولی دوران بارداری قطع کرد اگه اشتباه نکنم تو شیردهی هم نخورد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین بچه به پا بود وگرنه اگه چرخیده بود دکتر گفت باید طبیعی میزاییدی البته بارداری دومم طبیعی زایم ...

اخه شنیدم کسی که سابقه تشنج داره نباید طبیعی زایمان کنه ممکنه در حین زایمان تشنج کنه و به کما بره و بچه هم آسیب ببینه

دختر عموم از زمان دختریش داروی اعصاب استفاده می کرد سر بارداری هم نظر دکتر بود که استفاده کنه ولی بچه که طبیعی به دنیا اومد کلا داروشو قطع کرد. یعنی دیگه اصلا به دارو نیاز نداشت

فرمودید بارداری دوم زایمان طبیعی بودید سردرد گرفتید  پرسیدم یعنی عوارض زایمان طبیعی بیشتر از ع ...

اهان من نمیدونم والا با اینکه سز بیحسی داشتم اصلا سردرد نشدم اما فشارهای زایمان طبیعی وحشتناک بود کلا حس میکردم مغزم قفل کرده اخرشمجبور شدم برم نوار مغز خداروشکر مشکلی نبود و با چن بار مصرف مسکن بهتر شدم

محتاجم به دعا