2777
2789
عنوان

جنسیت نی نیمو حدس بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 44 پست

واسه منو بگید 

به شوری علاقه دارم 

ضربان قلبش یکبار ۱۱۸ بود اخرین بار ۱۴۴ بود 

خوراکی های خنک دوست دارم 

صورتم لاغر شده 

خوابم زیاد شده

خیلی بخور شدم 

تهوع صبحگاهی دارم

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
۱۴ هفته

غربالکری دوازده هفته چیزی نگفت؟

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منو بگید  به شوری علاقه دارم  ضربان قلبش یکبار ۱۱۸ بود اخرین بار ۱۴۴ بود  خور ...

پسره فکر کنم

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
به علایم توجه نکن هرچی حس مادریت میگه همونه.من حسم میگفت پسره و پسر شد

نی نی شما کدوم سمته؟

بچه ها اکثرا گفتید دختر درصورتی که پسره...میخواستم تو این تاپیک بگم که اصلا ب علائم‌توجه نکنید...هیچ ربطی ب جنسیت نداره...واسه من همه میگفتن دختر ولی اینجور نبود البته فرقی نمیکنه سالم باشه

پسره فکر کنم

خودمم میگم پسره

اما سونو تو هفته ۱۶ نتونست تشخیص بده واسه همین گفت چون معلوم نیست چیه جنسیتش احتمالا دختره حالا گفت ۱۸ هفتگی برم 

بچه ها اکثرا گفتید دختر درصورتی که پسره...میخواستم تو این تاپیک بگم که اصلا ب علائم‌توجه نکنید...هیچ ...

وای چه جالب 

خودمم میگم پسره اما سونو تو هفته ۱۶ نتونست تشخیص بده واسه همیت گفت چون معلوم نیست چیه جنسیتش احتمال ...

ایشالا هر چی دلت بخواد همونه سالم باشه

بچه ها اکثرا گفتید دختر درصورتی که پسره...میخواستم تو این تاپیک بگم که اصلا ب علائم‌توجه نکنید...هیچ ...

چند هفتگی بهت گفت جنسیت؟

منم علائمم رو میگم بگید نی نی چیه  ویار دارم خیلی  لاغر شدم  بینیم کوچولو شده ضرب ...

ویارچی هست؟  

خاطره زایمانم🌷خدا گفت ببرینش جهنم،برگشت و نگاهی به خدا کرد،خدا گفت : نبرینش،او را به بهشت ببرین !فرشتگان سوال کردند چرا ؟جواب آمد:چون اوهنوزبه من امیدواراست!🌷