2777
2789
عنوان

جنسیت نی نیمو حدس بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 44 پست
نی نی سمت چپه یا راست ؟ یا وسط  

از همون اول سمت چپ بود اخرین بار رفتم سونو گفت افقی خوابیده سرش سمت چپ بود پاهاش سمت راست شکمم بود 

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب برای من سمت چپ 

مامان بزرگم قبلا ماما بوده ،وقتی بچه اولم رو باردار بودم گفت کدوم سمتته گفتم راست گفت پسره ،حالا هم گفت کدوم سمته گفتم چپ باز گفت پسره حالا دو هفته دیگه میرم ان تی ببینم چی باشه . میگن دختر دقیق وسطه

مامان بزرگم قبلا ماما بوده ،وقتی بچه اولم رو باردار بودم گفت کدوم سمتته گفتم راست گفت پسره ،حالا هم ...

وای خدا کنه من دوست دارم بچه اولم پسر باشه دومی دختر 

مامان بزرگم قبلا ماما بوده ،وقتی بچه اولم رو باردار بودم گفت کدوم سمتته گفتم راست گفت پسره ،حالا هم ...

من ك از اول سمت چپ بود و دختره

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
ویار شوری ،همش دوست دارم خیار با نمک فراوون بخورم ،بچه اولمم اینجور بودم پسر بود

وای منم همش این روزها خیار و نمکدون به دستم ولی همه میگن کسی که چیزهای سرد دوست داره تو بارداری بچه ش دختره

وای منم همش این روزها خیار و نمکدون به دستم ولی همه میگن کسی که چیزهای سرد دوست داره تو بارداری بچه ...

اتفاقا من احساس میکنم آتیش تو معدمه دوست دارم چیزای خنک بخورم

وای منم همش این روزها خیار و نمکدون به دستم ولی همه میگن کسی که چیزهای سرد دوست داره تو بارداری بچه ...

خودت دوست داری چی باشه؟

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
من که دلم آب میشه تا بفهمم دختره یا پسر ،خودم دوست دارم دختر باشه ولی هرچی صلاح خدا باشه ،فقط سالم ب ...

منم همینطور☺️هر موقع یاد رپز سونو میفتم یهویی دلم میریزه

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات