2777
2789
عنوان

مذهبی ها لطفا یه لحظه بیایین.

278 بازدید | 25 پست

سلام.

دوست دارم قبل از زایمانم برم اتلیه و عکس بارداری بندازم ولی همسرم میگه به هیچکدوم از آتلیه ها اطمینان ندارم. همشون یه دختر گذاشتن تو اتلیه ولی کارهای روتوش و چاپ رو مردها در پشت صحنه انجام میدن. میگه بریم با روسری عکس بندازیم. نظرتون چیه؟ جای مطمئن تو تهران یا اطرافش میشناسید یا ایده ای دارین؟

راست میگن ولی متاسفانه پیشنهادی ندارم😕

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا ما که مذهبی بودیم عکسامون صاحب عکاسی دیده اما روتوش مارو ی خانم انجام داده

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

ببین اون مرد که توی عکاسی کار میکنه شما رو نمیشناسه اگه عکس با روسریتونو ببینه اشکال دنداره

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

وا چرا اتلیه قشنگ لباس   بارداری خوشگل بگیر خواهری خواهر شوهری با ی دوربین خوب اگ ندارید کرایه کنید     فشنگ  هر جا دوس دارید ازتون عکس بگیره.  هر چند من اتلیه هایی ک همه خانومم باشن دیدم

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼
بگو یکی ازت بندازه...فک کنم دستتم بیشتر بازه جاهای مختلف😅

میگه تو خونه هر مدلی بخوای دوربینو تنظیم می کنم میگیرم ازت. ولی بازم برای چاپ کردنش همون مشکل رو داره. منم دوست دارم عکس چاپ شده داشته باشم. عکسای دیجیتال همیشه در دسترس نیستن. تازه چند بارم عکسام از تو سیستمم پاک شده متاسفانه.