2777
2789
عنوان

خرابکاری

1201 بازدید | 21 پست

تا حالا شده جلوی همسر یا نامزدتون یا دوس پسرتون خرابکاری کنین یا یه سوتی یا گندی بزنید؟

خاطره دارین بگین

منکه خودم جلوی نامزدم اینقدر دست و پا چلفتی میشم که حد نداره

یه بار تو خیابون داشتم باهاش خدافظی میکردم هم خوردم به یه ماشین که پارک شده بود هم خوردم به پسره هم داشتم میرفتم تو جوب

خنگ میشم اصا😐😖

خخخخ

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان سالمی زنده ای؟؟ یه ذره دیگه راه میرفتی یا خودت دور ازجونت میمردی یا یکیو میکشتی

ببین فقط همون لحظه که داشت نگام میکرد اینجوری شدا

همون موقع هایی ک خودش هست گند میزنم 😂

حتی یه بار قاب گوشی واسم خرید گوشیم هی از دستم میفتاد جلوش

درصورتی ک من هیچ وقت گوشی از دستم نمیفته حواسم هستا

خوبم خوبم😂😂😂

ی بار عشقم داشت عاشقانه نیگام میکرد البته از دور 

بعد من و دوستمم جلو باشگاه والیبال وایساده بودیم و. دوستم گف بیا بازی کنیم منم گفتم باش بعد منم بازی خیییلی خوب بود داشتم با ژست خاصی بازی میکردم 😆😆😂😂😂ناگهان فاجعه رخ داد 

سرخوردم و عین تخم مرغ پخش زمین شدم😅خدایا منو بکش خدایا خفم کنه گربه بیا منو بخور😢😂ای خداااا

ببین فقط همون لحظه که داشت نگام میکرد اینجوری شدا همون موقع هایی ک خودش هست گند میزنم 😂 حتی یه با ...

استرس میگیری 

الان میگه این کی بود نصیب من شدااا منم با شوعرم میرم بیرون دستو پاهام کج میشه 

اهان سیزده بدر بود سوار تاپ شدم برای همسرم خودمو لوس کردم بیا منو حل بده اومدم جو بدم لات بازی در بیارم سرعت تاپو زیاد کنم با کوون و کله خوردم زمین شوهرم مات مونده بود اصلا ی وضعی بودااا هنوز یادش میفتم خجالت میکشم

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
استرس میگیری  الان میگه این کی بود نصیب من شدااا منم با شوعرم میرم بیرون دستو پاهام کج میشه&nb ...

😂😂😂😂وای عااالی 

مام دوتایی یه بار بیرون بودیم کلی برف بود انقد لیز خوردم هی منو گرفت 

میگفت 4 تا استخونی میفتی میشکنی 😂😂