2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه پيمانه شير

يك پيمانه شكر

يك ق سوپ خوري ثعلب

يك چهارم پيمانه گلاب

نصف ق چايخوري هل اسياب شده

(يك دوم پيمانه خامه، دو قاشق سوپ خوري شكر،

زعفران حل شده هم يك قاشق سوپخوري

اول شير رو بجوشون و بعد شكر رو بهش اضافه كن و هم بزن حل كه شد از رو حرارت بردار و ثعلب رو اضافه كن انقدر هم بزن تا مواد خنك بشن، به مدت دو ساعت بذار تو فريزر و بعد دوساعت در بيار و با هم زن برقي يك دقيقه هم بزن، بعد دوباره بذار فريزر، تا سه بار اينكار رو انجام بده، (يعني دوساعت فريزر بعد هم هم بزن)، تو اين فاصله كه اون فريزر هست خامه رو با دو قاشق سوپخوري شكر با همزن بزن و بعد اخرين باري كه مواد رو از. فريزر مياري بيرون خامه رو بهمراه گلاب و هل و زعفران بهش اضافه كن و با همزن برقي يك دقيقه بزن و بذار فريزر تا زماني كه خودش رو بگيره مثل بستني

اگر دوست مثل بيرون تيكه هاي سفيد خامه داخلش داشته باشه يكم خامه رو با شكر هم بزن بعد داخل كيسه فريزر صاف كن و بذار تو فريزر تا يخ بزنه قشنگ بعد بيار بيرون و تكه تكه كن و به بستنيت اضافه كن، خلال پسته هم مي توني واسه تزيين بذاري