2777
2789
عنوان

بچه ها چجوری میتونم در عرض یک ماه ده کیلو کم کنم کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 30 پست

امکان نداره دریک ماه بشه ۱۰ کیلو کم کرد

درستش اینه که هرهفته ۱ کیلو کم کنی و در ۱ماه ۴کیلو حالا اگر فعالییتو بیشتر کنی میتونی تا ۶ کیلو هم کم کنی

هرچقدر وزن سریع کم بشه خیلی زود برمیگرده

برنامه کالری ۲ یا کرفس رو بگیر میزان کالری که روزانه باید مصرف کنی هم بگیر ولی هیچوقت زیر ۱۲۰۰ کالری نخور

با ورزش کالری بسوزون

پیادهروی تو خونه یا بیرون رقص و....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط هیچی نخور

منم دو ماه خیلی کم خوردم یه ماهش رو که میشه گفت فقط اب خوردم خیلی خیلی کم میخوردم وزنم پنج شش کیلو کم شد

ولی خب واسه بدن خوب نیست

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

واقعا اگه اراده داری شبا شام نخور بجاش کدو سبز رو رنده کن بریز تو ماست با یه سیر بخور صبح ها ی سیر رو درسته قورت بده ورزشم کن برقص عالی

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  

جای قند خرما و کشمش مصرف کن 

روزی ۸ لیوان اب بخور

همراه رژیم قرص زینک بخور تا موهات و ناخن هات تقویت بشه

غذاهای کم کالری بخور اما اونایی که سیرت کنه

نوشابه و فست فود و تنقلاب مثل شکلات چیپسو...رو حذف کن

چرا عجله داری؟؟ 

من یه بار یه پیراهنی خریدم که برام تنگ بود، برای عروسی برادر شوهرم خریدم، دو هفته تمام.. هیچی نخوردم. یادم نیست چند کیلو ، ولی حسابی کم کردم. البته من چیزی نخوردم که چاق نشم چون شدید مستعد هستم. فقط روز عروسی یه لیوان آب قند خوردم که نَمیرم اون وسط😂

بچه ها خیلی چاق شدم بعد دوتا زایمان پشت سرهم دلم واس زمان خوش اندامیم تنگ شده دلم میخواد زودتر لاغر کنم راستش از ماه بعد میخوام برم ورزش اصلیم والیبال ک با این هیکل ابروم میره میخوام تا اون موقع یه کم کمتر کنم ده کیلوام با ورزش کم کنم

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
رژیم 9 روز 9 کیلو کاهش وزن خانما نریزین سرم خودش گفت استارتر عزیز سرچ کن تو نت میاد بالا منم تو فکر ...

اگه ۳روز فقط انگور باآب بخورید ۴تا۵کیلو کم میکنید

😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌