بچه ها امروز دیدم که شوهرم داره فیلم سوپر نگا میکنه.قبلا هم دیده بودمو بهش گفتم ولی انکار کردو قسم خورد که نمیبینه.ولی امروز گوشیشو گرفتمو بهش ثابت کردم.بعدم بهش گفتم که بهش دیگه اعتمادی ندارم و رابطه ایم نخواهیم داشت.همه کارم براش میکنما ولی باز اینجور.چیکار کنم کمکم کنییییین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اعتیاد به نگاه کردن داره ربطی به کم یا زیاد گذاشتن شما نداره
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
به قول یکی از دوستان فانتزیاشو بپرس پوزیشن های مورد علاقه شو لباس هایی که دوست داره بپ ...
به خدا تمام این کارارو کردم که ترک کنه این فیلم دیدنشو.ولی نکرد...ولی دیگه به روش نمیارم.ببین چند روز پیش بهش گفتم من رفیقتم اگه احتیاج داشتی فیلم ببینی بهم بگو شاید باهم دیدیم.تا این حدم باهاش کنار اومدم...خیلی خوبی مرسی که راهنماییم کردی عزیز دلم