2777
2789
عنوان

فیلم

134 بازدید | 13 پست

بچه ها امروز دیدم که شوهرم داره فیلم سوپر نگا میکنه.قبلا هم دیده بودمو بهش گفتم ولی انکار کردو قسم خورد که نمیبینه.ولی امروز گوشیشو گرفتمو بهش ثابت کردم.بعدم بهش گفتم که بهش دیگه اعتمادی ندارم و رابطه ایم نخواهیم داشت.همه کارم براش میکنما ولی باز اینجور.چیکار کنم کمکم کنییییین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتیاد به نگاه کردن داره ربطی به کم یا زیاد گذاشتن شما نداره

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

اشتباه در اشتباه

به روی خودت بیاری فقط قبحش میریزه

مرد ذاتشه

شما هم مثل اونا لباس بپوش

مثل اونا رفتار کن با عشوه و اینا

ولی بحث نکن که فقط زندگی خودتو تلخ‌ میکنی 

رابطه رو هیچوقت واسه تنبیه از مرد نگیر جای خوابتم هیچوقت حدا نکن

اشتباه در اشتباه به روی خودت بیاری فقط قبحش میریزه مرد ذاتشه شما هم مثل اونا لباس بپوش مثل اونا ...

خیلی از این کارا میکنم لباسم میپوشم.این دفعه دیگه واقعا جونم به لبم رسید.نه باهاش حرف میزنم جامم جدا نمیکنم.ولی فک نکنم ادم شه

خیلی از این کارا میکنم لباسم میپوشم.این دفعه دیگه واقعا جونم به لبم رسید.نه باهاش حرف میزنم جامم جدا ...

به رو نیار 

سرسنگین باش که ناراحتیت رو بفهمه

ولی دیگه دیدی هم بهش نگو چون قبحش واسش میریزه

متاسفانه مردهای زیادی اینجورین بیشتر هم از دوران مجردی باقی مونده الان هم مثل یه بیماریه به نظرم تند نرو این فقط مشکل تو نیست خیلی ها این مشکلو دارن 

😍من میدونم خدا دوستم داره ...🙄 خدایا متشکرم 💖💑
به رو نیار  سرسنگین باش که ناراحتیت رو بفهمه ولی دیگه دیدی هم بهش نگو چون قبحش واسش میریزه

به نظرت درست میشه؟همش اومد بغلم کرد گفت دیگه نمبینم.از اون موقع هم سمت گوشیش نرفته.ولی من دیگه اعتمادی ندارم

به نظرت درست میشه؟همش اومد بغلم کرد گفت دیگه نمبینم.از اون موقع هم سمت گوشیش نرفته.ولی من دیگه اعتما ...

امکان داره ببینه ولی کمتر میشه

اینطوری فقط یادش میدی حرفه ای تر شه توی مخفی کاری و دروغ

به قول یکی از دوستان فانتزیاشو بپرس 

پوزیشن های مورد علاقه شو 

لباس هایی که دوست داره بپوشی و رنگشون

از چه کاری خوشش میاد از چه کاری بدش میاد

کلا یه لیست سوالات جنسی بنویس بده جواب بده

به قول یکی از دوستان فانتزیاشو بپرس  پوزیشن های مورد علاقه شو  لباس هایی که دوست داره بپ ...

به خدا تمام این کارارو کردم که ترک کنه این فیلم دیدنشو.ولی نکرد...ولی دیگه به روش نمیارم.ببین چند روز پیش بهش گفتم من رفیقتم اگه احتیاج داشتی فیلم ببینی بهم بگو شاید باهم دیدیم.تا این حدم باهاش کنار اومدم...خیلی خوبی مرسی که راهنماییم کردی عزیز دلم