2777
2789
عنوان

با مردی که اخلاقای بد زیاد داره بسازیم یا جدا شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 39 پست
حالا فکر میکنی بقیه مردا خوش اخلاقن یا مشکلی ندارن؟زندگیتو بکن عزیزم اینایی که گفتی اصلا دلایل خوبی ...

خخخخ اتفاقا از بس اکثر مردا بدن میگم همون بسازم بهتره.البته یه عده محدودی هم شانس دارن خوباش گیرشون میاد

اگه دوسش داری پس مشکلت چیه

عزیزم دوسش دارم .اگه نداشتم که نمیتونستم با این اخلاقاش کنار بیام.ایراد گیره‌وسواس داره.گاهی اوقات یهو بداخلاق میشه جوری که نمیشناسمش.تو جمع زیاد بهم توجه نمیکنه ولی تو خلوت خوبه.دوس نداره تو خیابون دستمو بگیره و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا هر کار قبلا کردی به شوهرت ربطی نداره.مگه با تو ازدواج کرد باکره بود؟؟ذهنتون رو اسیر این حرفا نک ...

یچیزی که هست شوهرم به این قضیه خیلی مینازه که تابحال با کسی دوست نبوده.اما خیلی وقتا از زنا و دخترای دیگه جلو من تعریف میکنه یا تو گوشیش نگاه میکنه عکساشونو

به نظر من رفتاره شوهرت طبیعیه بیشتره مردا قبل از ازدواج یا خدایی نکرده بعداز ازدواج هرکاری میکنن ولی ...

عزیزم منم دقیقا همینو بهش گفتم و الانم حواسم هست دست از پا خطا نکنم یا حتی دروغ کوچیکم بهش نگم.خدا از دهنت بشنوه که زمان همه چیو بهتر کنه.بشرطی که مدام این قضیه رو تو ذهنش مرور نکنه

با تمام مسایلی که داشتیم بازم با هم خوبیم و احساس میکنم اتیش بیار معرکمون مامانشه.نمیدونم اونو چیکار کنم.ادم باز میدونه با شوهرش چیکار کنه اما مادر شوهر سخته.بظاهر خودشو خوب نشون میده و مستقیم حزفاشو نمیزنه.یجوری میره رو مخ پسرش که اون فک میکنه خوبیشو میخاد اما باعث دعوامون میشه.کسی نظری داره؟

الان دقیقا همین کارو دارم میکنم.اما چون هنوز زیر یه سقف نرفتیم نامزدم بیشتر پیش مامانشه‌ .یهو بدون د ...

من فکر نمیکنم این یهویی بد شدن هاش ربطی به مامانش داشته باشه،بعضیا مودی ان،یهویی فکرشون درگیر یه چیزی میشه میرن تو غار. حالا که نامزدین ،بهتره سنگاتو باهاش وا بکنی،اگه به زور نگه اش داشتی،یه تجدید نظری بکن. باید یکبار برای همیشه این موضوع رو با خودش حل کنه‌ . بهش فرصت بده که انتخاب کنه. تو هیچ ضعفی نداری.انگار خودت بیشتر از اون این قضیه برات سنگینه

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.
یچیزی که هست شوهرم به این قضیه خیلی مینازه که تابحال با کسی دوست نبوده.اما خیلی وقتا از زنا و دخترای ...

اتفاقا اونی که مینازه یعنی خییییلی هم دوست دختر زیاد داشته.مطمعن باش