2777
2789
عنوان

با مردی که اخلاقای بد زیاد داره بسازیم یا جدا شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 39 پست
خودت بهتر میدونی که بد اخلاقیش قابل حله یا نه. اینو بدون بهرحال برخوردای اون بازتابی از رفتارای خود ...

درسته عزیزم.اما بیشتر سوال من اینه که از اخلاقای بدش بگذرم بخاطر اشتباهی که کردم؟ اون میگه منو دوس داره اگه نداشت عقد نمیکرد.اما رفتاراش جوریه که باعث سوال بقیه میشه و من بیشتر حساس میشم که بهم اهمیت نداده

نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وقتی احساس خوبی به همسرت نداشته باشی هیچ چیزی نمیتونه به این زندگی پایبندت کنه بهتره باخودت روراست باشی باکسی باش ک حس خوبی بهت میده واحساس شادی داری توزندگیت
خدایاخودت کمکم کن منتظرم
به نظرمن این زندگی درست نمیشه جدابشی به نفعته چون تااخرعمربایدسرکوفت بشنوی

اگرم جدا بشه ممکنه بخوادم با کسی ازدواج کنه نامزد سابقش برای اینکه اذیتش کنه به همسر جدیدش بگه طرف با کسی رابطه داشته قبل من

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
درسته عزیزم.اما بیشتر سوال من اینه که از اخلاقای بدش بگذرم بخاطر اشتباهی که کردم؟ اون میگه منو دوس د ...

به نظر من اول با خودش بشین منطقی حرف بزن ببین مشکلش چیه. بدون دعوا بدون سرکوفت خیلی منطقی با هم حرف بزنید. ببین حالا که مشکلتو میدونه مایله ادامه بده یا نه . یا اصن دلیل ناراحتیش چیز دیگه ای هس یا نه. شاید اون خودش پیشقدم شه برا جدایی

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
عزیزم وقتی احساس خوبی به همسرت نداشته باشی هیچ چیزی نمیتونه به این زندگی پایبندت کنه بهتره باخودت رو ...

خیلی دوسش دارم.میبینمش قند تو دلم اب میشه.مدام قربون صدقش میرم.بعضی وقتا خیلی خوبه اما حسم میگه مامانش که البته ازین جریانم خبر نداره خیلی وقتا باعث میشه بدبین بشه به زندگی و اخلاقش بد شه.وگرنه با همه اینا اونم میگه دوسم داره

درسته عزیزم.اما بیشتر سوال من اینه که از اخلاقای بدش بگذرم بخاطر اشتباهی که کردم؟ اون میگه منو دوس د ...

احساس عذاب وجدانوازخودت دورکن یعنی کسایی ک مطلقه هستن یادخترنبودن نبایداززندگی لذت ببرن وبه همسرشون تااخرعمرباج بدن کجای کتاب خداگفته همچین چیزیو

خدایاخودت کمکم کن منتظرم

عزیزم توی دنیای امروز تو هشتاد درصد دنیا آدم ها قبل پیدا کردن شریک زندگیشون٬ با فرد یا افراد دیگه رابطه دارن.  اتفاق عجیب و وحشتناکی نیافتاده که بخوای به خاطرش تا آخر عمر تاوان بدی. اگر تنها دلیل موندنت با این ادم همینه ازش جدا شو. اما اگر این دلیل غیر منطقی رو کنار گذاشتی و دیدی دلایل دیگه ای هم برای ادامه ی زندگی دارین می تونی به رفتن پیش روانشناس و... برای ادامه ی زندگی فکر کنی. البته همسرت هم باید سعی کنه رفتار های نادرستش رو تغییر بده٬ یک طرفه نمیشه.

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 

نداشتن ب ک ا رت هیچ عیب نیس،نباید خودتو دست کم میگرفتی،ولی خوب به نطر نمیاد رابطه ات با همسرت بد باشه،اخلاق بد داره یعنی چی؟

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.

به نظر من رفتاره شوهرت طبیعیه بیشتره مردا قبل از ازدواج یا خدایی نکرده بعداز ازدواج هرکاری میکنن ولی خیلی براشون سخته همسرشون خطایی کرده باشه اگه تازه ازدواج کردی چاره ای نداری باید تحمل کنی یه مدتی این رفتاراشو ولی مطمئن باش زمان همه چیو حل میکنه اصلا غصه نخور و صبر داشته باش اجازه بده شوهرت خوب بشناسدت و اگه باز درمورد گذشته ت باز خواست سرزنشت کنه اولا کارتو توجیح نکن که فکرنکنه برات مهم نیست ولی یجوری بهش بفهمون که قبل از ازدواج تعهدی در قبال کسی نداشتی و اگه بعدازین خطایی سربزنه اونموقع هر کاری دوست داشت حق داره انجام بده