2777
2789

بعد از سزارین ک.شدم 40 روز ک گذشت، جلوگیری نکردم اصلا (همینجوری چون بچه م از پیشم رفت) و اعصابم بهم ریخته بود، نصیحت زیاد شنیدم ک چرا جلوگیری نمیکنی و خیلی بده و از این حرفا گوشم پره، فقط ی سوال داشتم 

الان ک تقریبا 27 روز میگذره لکه بینی داشتم از یکی دو روز قبل ولی پری نمیشم، نوک سینه هام درد میکنه درد پریودی دارم،  گفتم شاید بخاطر همون سزارین باشه ک هنوز لکه بینی دارم، پريشب ی قرص ال دی خوردم ولی روز بعدش بازم لکه بینی داشتم،گفتم لابد میخواد پری بیاد من جلوشو گرفتم دیکه دیشب ال دی نخوردم امروزم ک لک نداشتم تا الان، نمیدونم چی به چیه اصن

یـک عمـــر اگـر روزه بگیریـم و بگیریـد و بگیرنـد...همتـا نشـود بـا عطـش خشـک دهـان علی اصغـر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی جوری نوشتم ک خودمم دوباره خوندم سر در نیاوردم چی گفتم اصن  

یـک عمـــر اگـر روزه بگیریـم و بگیریـد و بگیرنـد...همتـا نشـود بـا عطـش خشـک دهـان علی اصغـر...
البته منم مثل خودت بچه هام فوت شد و بخاطر همین به فاصله ده ماه گذاشتم باردار شدم 

اخه من بخاطر اینکه اول خودم شدم 30 سال و دوم اینکه همسری ی کوچولو مشکل اسپرم داشت نخواستم جلوگیری کنم 

البته منم مثل خودت بچه هام فوت شد و بخاطر همین به فاصله ده ماه گذاشتم باردار شدم 

دو قلو بودن، چند هفته ای از دست دادی، من 41 هفته

سی سال که زیاد نیست ،حداقل پنج شش ماه صبر کن 

واقعا،پس هنو امیدوار باشم، حالا 3 ماه ک گذشت میخوام برم تحت نظر متخصص تا خدا چی میخواد 

۲۸هفته و بعد ۱۲روز فوت شدن ، اخی تو کل راهو رفتی خدا صبرت بده  من هنوزم با یادشون چشمام میبار ...

میدونم چقد سخته، منم دیشب داشتم زار میزدم، کلا کارم همینه، 4 کیلو بود پسر نازم 

واقعا،پس هنو امیدوار باشم، حالا 3 ماه ک گذشت میخوام برم تحت نظر متخصص تا خدا چی میخواد 

انشاالله که بزودی باردار میشی ،غصه نخور که هر چه غصه هم بخوری ضررش خودتو میگیره ،اون بچه ها دیگه رفتن فقط حسرتو تو دل ما گذاشتن ،،،،،،امان از این غم