2777
2789

من توش برای اینکه شیرین بشه نبات میندازم گلابم میریزم.بعد بادوم رو با الک یا رنده مخصوص نوزادان رنده کن با رنده ی معمولی درشته شاید دوست نداشته باشه. یه مواقعی هم توش موز هم رنده میکنم البته دختر من ده ماهشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بادوم بزار پنج دقیقه تو ابجوش روگاز بعد راحت پوستش کنده میشه ی لیوان برنج ایرانی تمیز بشور بزار خیس بخوره بعدبزار توصافی ابش که رفت پهن کن بزار خشک خشک بشه بعد با یک کم نیات و رازیانه اسیابشون کن بریز تو شیشه هر سری ی قاشق غذا خوری ازش بردار تو ی ظرف بریز با آب خوب خوب بجوشه تا لعاب بده شعله شو کم کم کن نیاز نیست باشیر دررست کنی من واسه پسرم انطوری درست میکردم

اریا دخت..اول ی شب بادومو بزار تو اب تا پوست قهوه ایش کنده بشه..بهد بزار رو شوفاژ یا بخاری تا بادوما خوب خشک بشن .بعد اینه خشک شدن اسیابش کن بریز تو شیشه ..اضافیاشو بزار تو یخچال..من واسه یه هفشون درست میکردم...

بعد یه قاشق ارد برنجو یه قاشق بادومو با اب بریز مثه فرنی هم بزن وقتی یکم غلیظ شد شعله رو خاموش کن بزار خوب سرد بشه..بعد اینکه سرد شد شیر خشکو اضافه کن 60سیسی بسه..بعد بده نی نیت نوش جون کنه

خدایا شکر واسه دوقلوهام..🥰🥰

یکیشم اینه که بعد اینکه پوست قهوه ای بادومو گرفتی با مقداری اب بریزی مخلوط کن .انقد بزنی ک مثه شیر بشه رنگش..اونم تو شیشه بریز ..هر بار 60سیسی ازش بریز تو ارد برنج و اب بزار خوب بپزهبعد اینکه سرد شد شیرخشک کمی بریز.....فقط تو هر دو روش باید شعله خیلی کم باشه تا بادوما خوب بپزن..

خدایا شکر واسه دوقلوهام..🥰🥰

عزیزم 5 تا بادومو خیس کن رنده کن بزار تو تنظیف با پشت قاشق فشارش بده اب شیری رنگی ازش در میاد که شیره بادومه

ارد برنجو با اب سرد قاطی کن بزار بقوله خوب قوام اومد خاموش کن شیره بادوم و شیر خشکی که با اب درستش کردیم یک پیمونه بزن 

میتونی نبات بزنی میشه نه

دکتر به من گفت نزن 

خیلی غلیظ نکن سنگین میشه یبوستم میشه

تو روز بهش اب بده اب جوشیده خنک شده غذا خور میشه اب لازم داره

زیاده رویم نکن فقط چند قاشق بده شیر غذای اصلیشه زیاد بدی وزن نمیگیره

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

من البته نیم کیلو بادومو خیس میکردم پوست میگرفتم بعد ریز میکردم میریختم رو دسمال تا خشک بشه بعد اسیاب میکردم باز چند روز میزاشتم رو دسمال تا خشک خشک بشه و ارد باشه خیس باشه یا کمی تازه ممکنه کپک بزنه

این پودر بادومو هر بار یک قاشق تو غذاش میریختم چه سوپ چه حریره 

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

ایییییییییینو بخوووووون 

بادوم درختی خام رو بگیر بزار تو آبجوش پنج دیقه بعدش آبکش کن بعد دست بزنی پوست قهوه ایش جدا میشه بعد ک جدا کردی برار لای پارچه تمیز یا زیر آفتاب ک خشک شه حسابی بعدش آسیاب کن,,این از بادوما 

فرنی درست میکنی با آرد برنج سعی از بادوم هم یه قاشق میریزی میزاری جوش بیاد,گلاب نریییز شنیدم گشادی قلب میاره واس بچه اما من خودم اونموقع نمیدونستم ریختم,,اگم بچت رفلاکسیه اوایل نباید با شیر شروع کنی چون لاکتوز  داره

بچت پنج ماهه,,اوایل با لعاب برنج شروع کن بعد با فرنی خالی بعد یک ماه ک معدش با غذا آشنا شد برو سراغ  سوپ و حریره,باید با شیرخشک بدون لاکتوز براش فرنی درس کنی,نباید شیرخشک رو گرم کنین یا بپزین 

اول فرنی رو با آب خیییییییلی کم بپزین بعد شیر خشکی با آب آماده کردین بهش اضافه کنین