2777
2789
یعنی میرسم به اون روز ؟ من خیلی کلافه و ناامیدم . خسته شدم از این همه حال بد . 

عزیزم میدونم چقدر سخته کامل میفهممت ولی صبوری کن مادر شدن اولین چیزی که یادمون داد صبره و خوش کردن دلمون به یه حرکت کوچولوووو که امیدوار شیم و دل خوشش 

این نیز بگذرد ❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بلطف خدا .انشالله روزی رو میبینیم که چند روز مونده

دوستم امیدوارم این روزها رو به سلامت بگذرونیم و زووود بگذره .برای هم‌دعا کنیم و‌سرمون و گرم کنیم به نشونه های ماهی کوچولو 

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
منم مثل توام

امروز دکترم گفت برا سردرد میگرنیم و هم واسه روحیه ام ارجاعم داد پیش روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب .

این وروجک ک دیگه کجامونو داغون نکرد 😑

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...
واااای خدا یعنی‌ما هم دلمون تنگ میشه برا این‌روزای سخت الان که در حسرت زایمان کرده ها هستیم

واقعا تنگ میشه..من یک ماهه زایمان کردم. بارداری راحتی هم نداشتم و حتی زایمانم هم سخت بود.. اما دلم جدا تنگ شده. فقط میگم ک هم از لحظاتتون استفاده کنین هرچقدرم سخت.. هم اینکه ثبتش کنین حتما‌..حالا یا با عکس یا با فیلم یا نوشتن. 

مخصوصا تو بیمارستانتونو ک خودتون نمیتونین بسپارین براتون فیلم و عکس بگیره یک نفر

امروز دکترم گفت برا سردرد میگرنیم و هم واسه روحیه ام ارجاعم داد پیش روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب . ...

وای خدا کاش این دوماهم زود تموم بشه تا بتونیم بسلامتی بغلشون کنیم خستگیمون کم بشه لاقل

[QUOTE=67212849]واقعا تنگ میشه..من یک ماهه زایمان کردم. بارداری راحتی هم نداشتم و حتی زایمانم هم سخت بود.. اما دلم ج ...[/QU

کلا ذات ادمیزاد همینه از حالش لذت نمیبره مث کسایی که زود دعا میکنن بچشون بزرگ شه بعدا دلشون برا نوزادیاش تنگ میشه .خدا رو شکر شماهم به سلامتی گذروندی این دوران و برای ما هم دعا کن 

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
وای خدا کاش این دوماهم زود تموم بشه تا بتونیم بسلامتی بغلشون کنیم خستگیمون کم بشه لاقل

فاطی جون کجایی ؟ دقیقا کجایی؟ 😂😂😂 

نگرانت شدم خیلی وقته نیسی خاهر 

سلام عزیزم ازیکشنبه رفته بودم مسافرت بخاطر روحیم.یکم خوب شدم تو وضعیتت چطوره

خداروشکر خیلی خوب کردی . نگرانت شدم دیدم خبری ازت نیس دوس جونی . 

منم همچنان همونجورم تازه سرماخوردگی و تب هم بهش اضافه شده 😂 غوز بالا غوز. مایعاتم ک نمیتونم بخورم حدااقل گلو دردم خوب بشه 😂😂😂 تهوعت کمترشد ؟ مسافرت خوش گذشت ؟ 

خداروشکر خیلی خوب کردی . نگرانت شدم دیدم خبری ازت نیس دوس جونی .  منم همچنان همونجورم تازه سرم ...

تو مسافرت خیلی کم شده بود روزی دوبار فقط.دیشب رسیدیم خونه.کمر دردم خیلی زیاده خیلی نگرانم