2777
2789
عنوان

دیروز فهمیدم بچه م دختره😍😍😍😍

781 بازدید | 116 پست

شبش رفتیم خونه ی پدرشوهرم، مادرشوهر و پدرشوهرمم وقتی فهمیدن نفسشون از ناراحتی در نمیومد. بچه ی من هفتمین نوه شونه و همه دخترن. من بچه ی اولمه‌‌.. خیییلی از حرکتشون ناراحت شدم، امروز کلی گریه کردم از ناراحتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه من از عنوانت خوشحال شدم😍😍😍😍

تنتون سلامت.بیخیال اونا

با دختر کوچولوت عشق کن

ایشالا سالم بیاد بغلت

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!

ای جووووونم من عاشق دخترم

مهم نیس عشقم خودتو ناراحت نکن😍خودت با عشق دخترتو دوست داشته باش همین کافیه 

خدا نگهش داره برات زیر سایه خودتو همسرت😍😍😍

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...

غلط کردن، دختر عشقه عشششق

منم مادرشوهرم سه تا پسر داره نوه‌ی اولیشم پسر شده بچه من نوه دومشه تو اتاق سونو که بودم هی زنگ میزد چیه چیه، بهش که گفتم پسره قطع کرد😲 گفتم به درررررک سر خودمو و بچم سلامت باشه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

امان از دست مادر پدرا 

بچه بچه دیگه چه فرقی میکنه 

ناراحت نباشیا شکر گذار باش 

من عاشق دخترم اما شوهرم پسر دوست داره 

هرچی خدا بخواد 

خدا به من بچه بده هرچی داد روتخم چشام میزارمش

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 

اصلا اهمیت نده،واسه مامان باباش عزیز باشه بسه،به بقیه چی کار داری😡

من اگه گوشیمو خاموش کنم هم قبض دوره موبایلم کم کم ۵۰ تومن میاد ، نمیدونم از کجا میفهمن من سیمکارتمو تو یه گوشی دیگه میذارم ؟!؟!؟!