2777
2789
عنوان

منم بچه میخوام :(

552 بازدید | 93 پست

همسنا یا دخترایی ک یکی دوسال ازم بزرگترن رو میبینم ازدواج کردن بچه دارن دلم میگیره ی خانم هست همکارمه ی سال از من بزرگتره ی نی نی دختر ناز داره حسودیم میشه من 22 سالمه سنم کمه ولی نی نی دوسدارم خب  

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

😆منم شوور میخوام 😂

تو رو دوستت دارم با اینکه حسی ندیدم از سمت تو یکبار لابد دوستت دارم که الان قفل صفحم تصویره چشاته ...من تموم دلخوشیم صدای خنده هات بود منو نفهمیدی ❤️‍🩹 https://abzarek.ir/service-p/msg/2298914من همونم که یه عمره دلش تنگ میشه واسه ی تو  ✨️من همونم که تو نیستی با همه قهره و زهره یه برج ✨️ _پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم درکت میکنم من که چل شدم انقدر سقط آخرش دکتر گفت رحم اجاره پیدا کن یعنی خدایا کسی نیست به من کمک کنه من بچه دار بشم 😣😣😣

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
منم ٢٣ ام دوس دارم بچه داشته باشم البته من ٨ ساله منتظرم  تاخداخودش نخواد نمیشه

من هنوز مجردم    

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

من متوجه نشدم ازدواج کردی بچه میخوای؟یا هنو ازدواج نکردی؟😁من یه سال از تو بزرگترم ۵ سال میخواستم نشد الان حکمت کارِ خدا رو فهمیدم عجله نکن دیر و زود داره

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
الهی عزیزم درکت میکنم من که چل شدم انقدر سقط آخرش دکتر گفت رحم اجاره پیدا کن یعنی خدایا کسی نیست به ...

ناامید نشو عزیزم 

ایشالله ک بچه دار میشی 

آره عزیــزم 😏 حــق بــا  توعـــه 👎   
با کی بیارم      

گرده افشانی کن

فرق تو با همه جاهایه تو دنیا🌎 واسم اینه   اینکه آغوش تو بی خطر ترین جایه زمین پای تو که درمیون باشه من این جونو میذارم..من که بالاتر از زندگی چیزی رو ندارم 😔
دخترم از هر لحظه زندگی خودت لذت ببر نی نی هم به موقع میاد.خودتو با دیگران مقایسه نکن.شاد باش

حس مادری رو خیلی دوسدارم حسودیم میشه ب اینایی ک نی نی دارن