2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم جو میگیره بعضی وقتا میگه سارا بیا بریم از ایران..منم میگم باشه بریم..بعد میره بیرون میاد یادش رفته که قراره از ایران بره 😐

تصمیمش جدیه یا الکی مثل شوهر من حرف میزنه فقط؟!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
شوهر منم جو میگیره بعضی وقتا میگه سارا بیا بریم از ایران..منم میگم باشه بریم..بعد میره بیرون میاد یا ...

اولش همش میگفت مثل شوهر شما ولی از دیشب خیلی مصمم شده

باردار نیستم 

بخدا اینجاااااا نمیشه به هم جنسهامون اعتماد کنیم ولی خارج بهتره البته اگه خارج زن ایرانی دوروبرتون نباشههههههه😂😂😂😁😁😁شوخییییییییی

ریپلایی نکنین شوخی کردم😑😑😑

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

خیلی از مردا ازین حرفا تو جوونیشون میزنن.. باید ببینی چقدر از حرفش رویاست چقدر از حرفش میتونه جامع عمل بپوشه..

اگر رویاست با رویاش همراهی کن که هیچ وقت قرار نیست عملی شه

اگر واقعی و شرایطش فراهم... حرف از اعتماد نزن... بگو خانواده ها چی میشن.. من ۲روز میرم مسافرت دلم برای محل و فامیل و دوستا و کوچه و خیابونها تنگ میشه.. همش دلمون میخواد برگردیم خونه..

بگو ۱ماه بریم شهری که زبونشون رو بلد نیستیم ببینیم چطور میتونیم با غیر هم زبون خودمون رو تطبیق بدیم سرمون کلاه نزارن کار پیدا کنیم و دکتر بریم به زبونشون مشکلمون رو بگیم و خیلی چیزایی که تو دنیای واقعی باهاش رو برو میشیم اگه تونستیم اونوقت بیشتر راجب خارج فکر میکنیم...

الان واقعا حالم بده بهش اس دادم میگه تو به من اعتماد نداری اگه میدونستم ی لحظه ام باهات زندگی نمیکرد ...

فکر کن اونم به تو بگه بهت اعتماد ندارم تو چه حسی میشی...

نمیدونم چرا بعضیا خودشون میرن رو مخ شوهرشون بعد توقع دارن جواب نشنون...

برا اینکه امتحانش کنم گفتم من نمیتونم اعتماد کنم اگه تو دوسداری حداشیم تو برو خیلی راحت گفت کی بریم واسه طلاق که کارامونو کنیم بعدش من برم کارای خودمو کنم!!😢

باردار نیستم