2777
2789

مامانا پسر من یک سال و نیمشه چند روزه رفتم سرکار (اگه به حقوقم احتیاج نداشتم نمیرفتم) بچمو صبا میزارم خونه مامانم ظهرمیام دنبالش الان دوشبه موقع خواب گریه میکنه تا میام پیشش محکم بغلم میکنه انگار میترسه ولش کنم یه ساعت پیشم اینقد گریه کرد منم نشستم با گریه ش گریه کردم الان گذاشتمش رو تخت خودمون کنار خودم خوابیده چندباریم پاشد نگام کرد دوباره خوابید. میگید چیکار کنم نرم سرکار؟

میترسم دیگه هیچوقت تنها نخوابه کنار خودم بهتر میخوابه گریه نمیکنه . واقعا نمیدونم با این بچه چیکار کنم تو این گرونی و تورم بخاطر پوشک و شیرخشکش کم اوردیم مجبور شدم برا 800ت برم سرکار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودت میگی به خاطر نیاز مالی رفتم ...ولی در کل این پول ارزش تنهایی بچتو نداره .مراقب باش اسیب ب ...

واقعا درمونده شدم جاریم بچشو از 6ماهگی گذاشت رفت سرکار اینجوری نشد بچه ش ولی بچه من خیلی وابسته م. خودمم ناراحت با مدرک مهندسی اندازه یه کارگر هم حقوق نمیگیرم اداره کار هم 1200ه ولی رییس من نمیده

واقعا درمونده شدم جاریم بچشو از 6ماهگی گذاشت رفت سرکار اینجوری نشد بچه ش ولی بچه من خیلی وابسته م. خ ...

۶ ماهگی چون بچه کوچیکه زودتر عادت میکنه البته فقط مهد گذاشتن دلیل نیستا خیلی از مسایل روحی و وابستگی خود شما هم دخیله .و بچه ها هم با هم فرق میکنن .به هر حال خودت باید بهترین تصمیم رو بگیری و با یک مشاور کودک راجب پسرت صحبت کن .در کل قدر این روزا رو بدون بچه ها هر چی بزرگتر میشن دردسراشون بزرگتر میشه.

عزیزم کم‌کم عادت میکنه سن حساسیه بعد از چند وقت خود بچه اعتماد میکنه که اگه صبح تنهاش میذاری بعدش میای پیشش..‌ بعدم اون تایمی که هستی سعی کن نبودتو جبرلن کنی . 

خدایا شکرت