2777
2789

سلام

افرادی که افسردگی دارند طصعف اعصاب دارند شوک عصبی و از این قبیل دستور زیر رک اجرا کنید به یاری خدا بهبودی زیادی حاصل میکنید

_________

بابونه رو آسیاب کنید،پودر شه.هر صبح یک قاشق مربا خوری به صورت خشک میل کنید.

این دارو در طب اسلامی به عنوان تقویت اعصاب هست.

چون روشش ساده ست گذتشتم خودتون راحت درست کنید.

هر کس اسنفاده کرد تاثیر دید تجربه شو بیان کنه .

خودم استفاده کردم و میکنم هر از گاهی چون خیلی خوبه تاثیرش فوق العاده ست

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون از راهنماییت من گاهی دمنوششو میخورم احساس خوبی بهم دست میده😊

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
دوستان به دردتون خورد برا بنده هم دعای خیر کنید 🌷🌷🌷

انشالله هر حاجتی داری بهش برسی

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
ممنون از راهنماییت من گاهی دمنوششو میخورم احساس خوبی بهم دست میده😊

اره دمنوششم فدق العاده ست.اما این روش فوری اثر میکنه.

خودم در اثر یه غم شوک عصبی شدم،شوک عصبی باعث میشه ادم بدنش سرد شه و مشکلات دیگه امتحان کردم شُکر خدا حالم خوب شد.

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
مخلوط گلاب و بهار نارنجم خیلی خوبه

گلابم که کلا یک نوع تقویت اعصابه بوییدنشم موثره

بهارنارنج  هم خيلي خوبه .. مرسسسي دوست مهربونم😘😘😘اميدوارم به همه ي ارزوهاي قشنگت برسي🙏

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
واقعا تاثیر داره؟؟؟مدتیه خیلی اعصابم ضعیف شده با کوچکترین چیزی از کوره درمیرم

بشدت تاثیر داره.امتحانش ضرر نداره.خودم امتحان کردم عالی بود.سعی کن موقع نماز صبح بخوری.

خصوصا برا افرادی که ضعف اعصاب دارن دست و پاشون شله بی حسن.

البته مدیریت ذهنم باید باشه.ولی این داروی ساده خیلی معجزه میکنه.تقویت اعصابه