2777
2789
عنوان

به دعاتون خیلی احتیاج دارم

46 بازدید | 6 پست

سلام به همه.امروز با دخترم چیتکس گرفتیم و رفتیم پارک.اونجا بعد نیم ساعت که دخترم بازی کرد یهو دیدم با زنجیر گردنبندش که پاره شده برگشت.اما پلاکش نبود.خیلی ناراحت شدم.اخه پلاکش طلا بود.اعصابم خیلی خورد شد که تو این وضعیت بد یه تیکه طلا هم گم بشه.چون وسط هفته بود و خودمم حواسم خیلی به دخترم بود فکرنمیکردم لازم باشه گردنبندشو دربیارم.خیلی خیلی اونجا رو گشتم.برعکس اون قسمتی که دخترم هی میرفت و میومد پر از سنگ بود.چندساعت داشتم میگشتم.از شدت ناراحتی گریم گرفته بود.طفلی دخترمم خیلی ناراحت شد.بعد از تاریکی هوا که برگشتم خونه و ناامید شده بودم از پیدا کردنش به ذهنم رسید شاید تو ماشین افتاده باشه.اخه دخترم چنددقیقه ای خوابید و من بیدارش کردم.به شماره موبایل اون راننده پیام دادم اما انلاین نبود و چون دیروقت به ذهنم رسید نمیشد زنگ بزنم بهش.تورو خدا برام دعا کنید که پیدا بشه و اونجا بوده باشه.چون خودم النگومو فروخته بودم تا دخترم طلا داشته باشه خیلی ناراحتم.میگن دعای بقیه زود میگیره.خواهش میکنم برام دعا کنید و یه صلوات بفرستید تا پیدا بشه.ممنون از همتون.چه خوبه که شماهارو دارم.شبتون خوش

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست
عزیزم دعا کردم انشا الله پیدا میشه 🙏

مرسی عزیزدلم.خدا خیرت بده💋

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله پیدا میشه عزیزم ارزششو نداره خودتو واسش ناراحت کنی خودت مهم تری

عزیزی.خدا از دهنت بشنوه.ممنون🌸

عزیزم ان شاءالله که پیدا شه ناراحت نباش دوستم

فدات مهربونم.ان شاالله❤ ممنون