2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم حیف شاید کسی استرس دکتر داشته باشه بگم من فقط از خدا بود که پیداش کردم چون عملا روز عید واورژانسی بود با لباس مهمونی فوری خودش رو رسوند پول اضافه هم نمیگیره فقط هزینه بیمارستان

ببخشید شما از اول پیش ایشون میرفتید میخوام اقدام کنم تازه میخوام یکم از هزینه ها بدونم اگه میشه بر ...

ممنون بچه من یک ونیم سالشه من ایشون اینترنتی پیدا کردم قبلا پیش یه خانم دکتر تو توانیر میرفتم هم الکی هزینه میزاشت رو دستم هم همش معاینه میکرد ولی اینجا که رفتم مطب خیلی آروم بزرگ ولی قدیمی اول شک کردم ولی چون اکثرا وقت خوب میداد ومعطلی نداشت ادامه دادم بعدها فهمیدم برعکس اینکه مطب خیلی شلوغ نبود ولی کارش عالیه ودقیق ومطمئن من تهدید به سقط بودم ولی ایشون خیلی کمک کرد حتی بچم ۳۵ هفته بدنیا اومد ولی خودش زود رسوند هرچند پول نداده بودیم ولی عملم کرد بعد پول ریختیم

دکتر راسخی یا بهرامی  هردو عالی هستن  تهران بیمارستان صارم

بيمارستان صارم اخه هزينه عملش نميدونم چقدر ميشه چون اونجا خصوصيه فك ميكنم واسه عملش خيلي پول بگيرن

مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈
آدرسشون کجاست

خیابون وصال پلاک۱۱۷ ساختمون وصال فک کنم طبقه پنج بود الکی هی نمیاره ببرتت پول بگیره واینکه گفتم مهمتر از همه اگه خدایی نکرده سزارین بشی سوند وصل نمیکنه خیلی راحت میشی تیم بیهوشیش هم عالی بود من اصلا نفهمیدم سوزنش رو