2777
2789
عنوان

آزمایش خون کمک

2271 بازدید | 48 پست

خانوما من ۹ماهه کهیر میزنم ایا کهیر زدن امکان داره باعث بالا رفتنEsrوcrp  بشه؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید از لحاظ بعضی فاکتورها بررسی بشید و حتما معاینه ،

والا حقیقتا من یه ماه دوبار cro مثبت شد.بعد دکتر گفت بروز یه ازمایشگاه دیگه اونجا crpمنفی شد ولی esr ۳۲ شد که ۱۷ تا بالاتر ارنج نرمال دکتر میگه چیزی نیست ولی من شدیدا میترسم تنها مریصی هم که الان دارم کهیر ۹ماهه بیچاره ام کرده

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

تست rfدادم منفی بود وآزمایش  cbcنرمال.دیگه نمیدونم چه کنم اصلو پیش چه متخصصی برم؟

سلام گلبهارجون من ۲۴ سالمه و هیج سابقه و پیشینه خانوادگی ندارم و سوالار وافتابم‌نمیگیریم‌جدیدا یه خال ریز قهوه ای  زده حدود ۷۰روز تو این مدتم هیچ تغییری نکرده و ثابته ایا خطرناکه یا لازمه برم متخصص پوست من دارم دیوونه میشم تا اواخر شهریورم‌ نمیتونم برم متخصص همیشه خال جدید خطرناکه خیلی کوچیکه بالای سینه در حدود شاید ۲میل

درخواست دوستی قبول نمیکنم
بله عزیزم.کهیر هم نوعی التهابه دیگه

ممنون.یکم دلم آروم شد ترسم از بیماریهای بد خیمیه

شما پزشکید؟

سلام گلبهارجون من ۲۴ سالمه و هیج سابقه و پیشینه خانوادگی ندارم و سوالار وافتابم‌نمیگیریم‌جدیدا یه خا ...

سلام به روی ماهت😊عزیزم نگران نباش نه لازم نیست مراجعه کنی ،خودت حواست باشه و هر دو ماه یه دفعه نگاش کن😊😘در ضمن ببین جاهای دیگه بدنت مثل اون ایجاد شده یا نه

بله عزیزم😊

ممنون از راهنماییتون.فقط برا بررسی بیشتر پیش چه متخصصی برم؟

تست rfدادم منفی بود وآزمایش  cbcنرمال.دیگه نمیدونم چه کنم اصلو پیش چه متخصصی برم؟

اگر کنترل نشد و بازهم دچار کهیر راجعه شدی به فوق تخصص روماتولوژی خوب و باسواد مراجعه کن لطفا

اگر کنترل نشد و بازهم دچار کهیر راجعه شدی به فوق تخصص روماتولوژی خوب و باسواد مراجعه کن لطفا

سپاس فراوان.دوستان کهیر نوعی التهابه درسته؟ببخشید سوالام زیاد شد