2777
2789
عنوان

آزمایش خون کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2278 بازدید | 48 پست
عددش یه کم واسه یه کهیر تنها زیاده ،کهیر شما میتونه فقط میگم میتونه جزیی از یک بیماری التهابی بزرگتر ...

ممنون حتما پیگیری میکنم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تقریباتابستون پارسال ازمایش کلی دادم چربی تری گلیسرید وکلسترولم بالابود نه زیاددرحدی ک دکترقرص ند ...

منم کلسترول خونم بالاست.منکه گیج شدم همش استرس ایکاش اینهما دکار رفتم یکیش میگفت چرا اینطوریه.حالا برم روماتولوژی ببینم چی میشه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
عزیزم به نظرم تستهای کبدی هم چک کنی بدنیست. کهیر و فاکتورهای التهابی یه کم فکر آدم رو  سمت کبد ...

آنزیم کبدیم نرماله

منم کلسترول خونم بالاست.منکه گیج شدم همش استرس ایکاش اینهما دکار رفتم یکیش میگفت چرا اینطوریه.حالا ب ...

ایشالله جفتمون چیزیمون نباشه عزیزم

خدایاپسرموواسه من حفظ کن وانقدربهم عمربده ک دومادش کنم .عشق مامانه

شما دکتر نمیگفت از چیه که مثبت میشه؟

چرا پیش رو نگرفتی ؟

[QUOTE=66742122]پیش چیو[/QUOTمنظورم اینه چرا دیگه دنبال آزمایش نرفتین آخه از گفته هاتون متوجه شدم از این قضییه یسال میگذره

چرا پیش رو نگرفتی ؟

اهان الان متوجه شدم ترسیدم دکترگفت اینچیزا روهیچ وقت دنبال نکن وقتی فعلامسکل خاصی نداری الوی واسه خودت دردومرض نسازمنم ادم ترسوام .ترسیدم 

[QUOTE=66742122]پیش چیو[/QUOTمنظورم اینه چرا دیگه دنبال آزمایش نرفتین آخه از گفته هاتون متوجه شدم از ...

اره دقیقایکسال فقط اون موقع وزنم هفتادبود دکترمیگفت بالارفتن چربی کلسترول میتونه بخاطرچربی شکمم باشه.فقط تنهاکاری ک کردم ۸ کیلو وزنمو کم کردم.

اهان الان متوجه شدم ترسیدم دکترگفت اینچیزا روهیچ وقت دنبال نکن وقتی فعلامسکل خاصی نداری الوی واسه خو ...

دکترا منم همینو میگه ولی میترسم دنبالش نرم بعدا یدفعه بیافتم.دکترتون چه متخصصی بود وکدوم شهر؟

اره دقیقایکسال فقط اون موقع وزنم هفتادبود دکترمیگفت بالارفتن چربی کلسترول میتونه بخاطرچربی شکمم باشه ...

چخوب منم اضافه وزن دارم بخاطر زایمانم تقریبا یسالی هست زایمان کردم.بعضی وقتا میگن ایکاش چکاب نرفته بودم خودمو اسیر کردم درست یه ماه خود خوری میکنم

چخوب منم اضافه وزن دارم بخاطر زایمانم تقریبا یسالی هست زایمان کردم.بعضی وقتا میگن ایکاش چکاب نرفته ب ...

منم دقیقا بعدزایمان وزنم بالارفت قبلش ۵۱ بودم .ولی تونستم چندکیلوپایین بیام.ولش کن مثل من اهمیت نده فقط سعی کن دنبال درمان کهیرت باشی