2777
2789
عنوان

چنساله درگیر بیماری اعصابم

190 بازدید | 35 پست

تا دارو میخورم علائمش کنترل میشه قطع میکنم بعد مدت کوتاهی برمیگرده وای خدا دیگه خسته شدم مریضیمم میگن مرزیه مثلا چجوری بگم نوسان خلقی فشار عصبی نشخوار فکری تمرکز نداشتن بالا پایین خلق کنترل و مرز نداشتن تو خوردن خوابیدن پیام دادن حرف زدن ارتباطاتم همه تحت تاثیر خیلی بده

از روش rtms اگه استفاده نکردی ،برو تحقیق کن ببین به کارت میاد یا نه

اون از دارو مثه اینکه بیشتر جواب میده،البته پیش یه دکتر خوبش بری

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم سه ساله همینجوری ام 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

منم سه ساله همینجوری ام

شمام برو این روشی که گفتم رو یه تحقیقی بکن

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
خسته شدم بخدا

الان چه مشکلاتی داری؟؟ 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

از روش rtms اگه استفاده نکردی ،برو تحقیق کن ببین به کارت میاد یا نهاون از دارو مثه اینکه بیشتر جواب ...

من تحقیق کردم اصلا فایده نداره 

شمام برو این روشی که گفتم رو یه تحقیقی بکن

ابجی من دو سه جلسه هم رفتم ولی فایده نداره 

ابجی من دو سه جلسه هم رفتم ولی فایده نداره

بیشتر از این تعداد باید بری، مثلا حداقل ۲۰ جلسه، واینکه از جلسه ۶ و ۷ یکمی بهتر میشن

البته منم شنیدم ها، مثه اینکه از دارو بهتره