2777
2789

رابطه مون مثل یه ماشینه که همه چیزش خوبه، سرحاله، ترتمیزه، نوئه، مدل بالاس ولی یه ایرادی داره که هی اذیت میکنه و نمیفهمیم کجاس! 

خسته شدم انقد وسط هر خوشی یه جنگ و دعوا بود 

خسته شدم انقد حرفامونو نگه داشتیم و از ترس اینکه دعوامون بشه نگفتیم

خسته شدم انقد مراقب رفتارمون بودیم که نکنه اون یکی ناراحت بشه عصبانی بشه 

دوسش دارم هنوز، خیلی مهربون و مسئولیت پذیره اما یه جاهایی کاراش انقد خسته م میکنه که دلم میخواد دوسش نداشته باشم

يه مدت ماشين اذيتت كنه قدرشو ميدوني

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه شوهرا همينن فقط اونقد دوسش داشته باش كه اين رفتاراشم واست شيرين باشه. شوهرمنم تا يچي بگم ميريزه تو هم اما ادم بدي نيست. دليل نميشه دست از دوست داشتنش بكشم

‏ما ایرانیها استاد حرفهای قشنگ و کارهای زشتیم :(

منم مث تو شدم خیلی دلم گرفته وقتی تو خونست میگم بببن چه قدر حرفاش اذیتم میکنه خیلی الکی الکی بد دهنی میکنه وبه مرده وزنده فحش میده حالا هم باهاش قهرم داره اخبار میببنه مخم هنگ کرده نمیدونم چیکار کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

امروز مامانم پول داده برای عیدیش بریم خرید کنیم 

انقد بی اعصاب بازی درآورد و هی گفت بدم میاد مغازه هارو بگردم به زور یه چیزی انتخاب کردیم که اصلا خوب نبود 

تو تمام مدت به حای اینکه خوشحال باشیم از خرید و عید و اینا من همه ش استرس داشتم نکنه یهو عصبانی بشه نکنه فلان بشه 

جالبه الانم اومده خونه مون ولی با من قهره حرف نمیزنه جلو مامانم اینا

بشين فكر كن به نبودنش 😔😔😔 يه راه كاري هم هست بگم انجام ميدي؟؟؟

بگو راهکارتا شاید به درد خورد

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
همه شوهرا همينن فقط اونقد دوسش داشته باش كه اين رفتاراشم واست شيرين باشه. شوهرمنم تا يچي بگم ميريزه ...

همون دیگه 

نمیتونم زیاد دوسش داشته باشم 

اذیتم میکنه

منم مث تو شدم خیلی دلم گرفته وقتی تو خونست میگم بببن چه قدر حرفاش اذیتم میکنه خیلی الکی الکی بد دهنی ...

اره شوهر منم همینه

همیشه در حال فحش و بد و بیراه گفتنه سر ساده ترین چیزا

مثلا حای پارک گیرش نیاد هی بدقلقی میکنه

بگو راهکارتا شاید به درد خورد

هر روز صبح كه از خواب بيدار ميشين به هم بگين دوستت دارم😍😍😍اين باعث ميشه كه تا اخر شب تو ذهنتون بمونه😍😍😍

از ان روزي كه با شلاق خون ديوار چين را ساختند ادميت مرده بود گرچه ادم زنده بود