2777
2789
عنوان

ی خانم ترک زبان بیاد

188 بازدید | 14 پست

این اهنگه تایپیکمو ترجمه کنید مرسی

من ی چیزایی بلدم اما کامل نیست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2004739/تقدیم-ب-همه-عاشقاترکی

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
عشقم بخاطر تو هستم در این عشق مث مجنون تو صحرام بیا اونجوری دوستم داشته باش که تا حالا هیشکی ایتجور ...

قشنگه ک کامل ترجمه کن بی زحمت  

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قشنگه ک کامل ترجمه کن بی زحمت    

دوستم تا جایی که میتونستم تا آخر برات ترجمه کردم

امیدوارم به دردت بخوره.

مرد که تو باشی... زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانووووووووم بودن چه کیفی دارد...
حالااینور اونور اگ معنی شد معذرت، همونقدر میدونسم همونقدرم معتی کردم

مرسی عزیزممم  

دوستم تا جایی که میتونستم تا آخر برات ترجمه کردم امیدوارم به دردت بخوره.

اخریش یعنی روح منی فکر کنم عالی بود عشقم مرسیییییییییییی  

كاربري هست به اسم همسري عاشقتم تو استانبول زندگي ميكنه تركي خوب بلده

این ترکی اذریه

اخریش یعنی روح منی فکر کنم عالی بود عشقم مرسیییییییییییی    

خواهش میکنم عزیزم

ممنون که متن آخر رو برام ترجمه کردی

مرد که تو باشی... زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانووووووووم بودن چه کیفی دارد...