2777
2789
عنوان

سایت شف طیبه

1763 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها چه جوری میتونم از سایت کارگاه آشپزسازی با گوشی دستورها رو پیدا کنم؟ اگه بلدید بهم بگید

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘

سمت چپ سایت یه آرشیو موضوعی و یه آرشیو زمانی داره، من غذایی بخوام از اونجا پیدا می کنم، یا توی گوگل مثلاً میزنم ته چین مرغ شف طیبه

اگر میدانستم منجر به تو خواهد شد،هزار بار می‌زیستنم تمام آن عمر پریشان را..
سمت چپ سایت یه آرشیو موضوعی و یه آرشیو زمانی داره، من غذایی بخوام از اونجا پیدا می کنم، یا توی گوگل ...

با گوشی که میرم مثلا میخوام انواع پیتزا رو برام بیاره چی بزنم؟

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی گوگل بزن پیتزا شف طیبه توی منوی موضوعی سمت چپ کلیک کن، دوازده نوع پیتزا داره

ممنونم عزیزم