2777
2789

قرص ضدبارداری سیپترون کامپاند از روز پنجم قاعدگی.قرص اسپیرو نولاکتون ۱۰۰ روزی یدونه..بخور میبینی ک جوش ها روز ب روز کمتر میشن عرض دوماه اگه مرتب استفاده کنی خوب میشی و صورتت تا ۸۰ درصد خوب میشه فقط جاهاش میمونه اگ دست زده باشی بهشون اگه سطحی باشن الوورا و کرم ahaبزنی اونم دوماه بعدش میره البته به طور مرتب..اگه چاقی ورزش کن و قرص متنفورمین بخور تا تخمدانت فعال شه بیشتر ورزش طناب برو تا تخمدانت به حرکت بیفته ورزش کن غذا پرچرب نخور سرخ کردنی و فست وفود وسس ونوشابه تعطیل فقط میوه و غذا های کم‌چرب و ترجیحا اب پزشده هرشب سالاد بخور ی زره روغن زیتون بزن بهش..اگه جاهاش عمیق بود تنها درمانش فقط لیرز درمانی چند جلسه خوب میشه اول درمان جوش بعد جاهاش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص ضدبارداری سیپترون کامپاند از روز پنجم قاعدگی.قرص اسپیرو نولاکتون ۱۰۰ روزی یدونه..بخور میبینی ک ج ...

ممنون عزیزم ولی سیپروترون و اسپیرو نمیتونم بخورم تیروییدم رو اذیت میکنن. اگه میشد اونارو بخورم عالی بود. در هر حال از توضیحاتت ممنون سعی میکنم ورزش و رژیم را انجام بدم لااقل

سلام عزیز خوبی شما پیش دکتر دکتر فیروز مند رفتین برا کک ومکها  پوست صورتم پر از کک ومک دیگ بر ن ...

نفهمیدم شما رفتی و انجام دادی؟ اره من رفتم، کک و مک زیاد نداشتم زوائد پوستی بود و لک

نفهمیدم شما رفتی و انجام دادی؟ اره من رفتم، کک و مک زیاد نداشتم زوائد پوستی بود و لک

نه عزیز من هنوز نرفتم میخوام در مورد دکتر یه کم تحقیق کنم صورت من فقط کک ومک داره ،کک ومکهای شما دیگ برنگشتن