2777
2789
عنوان

کیا میبینن؟!

89 بازدید | 19 پست

سلام  این سریاله پدرو میبینین؟!بنظر من خیلی مسخره شده یا شماهم اینجوری فک میکنین بنظرتون خیلی چرت نشده اصلا چی میشه؟! حامد ک نیست😐😐رو اعصابمه فیلمه

بیشعور نباشیم…  

دیدیم از اول باید ببینیم تا اخرش دیگه

با هر قسمتش بغض میکنم و دلم میگیره

اگه میدونستم اینطور میشم اصلا نمی دیدم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیدیم از اول باید ببینیم تا اخرش دیگه با هر قسمتش بغض میکنم و دلم میگیره اگه میدونستم اینطور میشم ...

دقیقا منم هر قسمتو ک میبینم بغض میکنم گریه میکنم ایکاش نگاه نمیکردم خیلی رو اعصابمه😔😔

بیشعور نباشیم…  

ازاول مسخره بود سه تا سریال میزاره هر سه تاش چرت اصن نمیشه نگاه کرد   به قول مامانم خودمون کم غصه داریم بشینیم برای پولداراهم غصه بخوریم  واقعا تو این سریالا یکی مشکل اقتصادی نداره فکرکنم ما مال یه کشور دیگه ایم اینا که همه ماشاا.. پولدارو ...

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

خیلی دارن مسخرش میکنن لیلا این همه خوبی میکنن بهش بازم بهشون بی احترامی میکنه بعد پدرشوهر هم که زندگیشو داره فدای عروسش میکنه والا خدا بده شانس 

در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔
اره زیادی کشش دادن .چقدر از دومادشون بدم میاد اه اه 

خیلی چندشه عوضی تازه دو قورتو نیمشم باقیه ...لیلا تو مصاحبه ها میگ امیدی هست این حامد میگ نه واقعا همچین چیزی نیست ک زنده باشه😣

بیشعور نباشیم…  
ازاول مسخره بود سه تا سریال میزاره هر سه تاش چرت اصن نمیشه نگاه کرد     به قول مامانم خودم ...

😂😂😂 نه اول خوب بود الان خیلی مسخره شده نمیشه نگاه هم نکرد ...ایول مامانت😁😂😂

بیشعور نباشیم…  
خیلی چندشه عوضی تازه دو قورتو نیمشم باقیه ...لیلا تو مصاحبه ها میگ امیدی هست این حامد میگ نه واقعا ه ...

زنده باشه نمیاد بگه فیلم لو میره .به نظرم که زندست 

خدایا اخه چاقی هم شد استعداد؟ ؟